vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Nieuwe keuken? Deze drie apparaten wil je!

Nieuwe keuken? Deze drie apparaten wil je!

Je kan pas echt van je keuken genieten als je de juiste keukenapparatuur hebt. Daarmee haal je meer leef- en kookplezier in huis. Met deze drie apparaten maak je er een waar culinair paradijsje van.

Deze drie trends in apparatuur zijn op een rijtje gezet door Mandemakers Keukens, hèt huis voor keukens.

1. Kookplaat met afzuigplaat

Het is een echte trend en meerdere keukenmerken hebben dit inmiddels opgepakt: de kookplaat met afzuiging. Kookluchtjes krijgen zo geen kans, want het belangrijkste voordeel van zo’n kookplaat is wel de effectieve, sterke afzuiging. Daarnaast maakt het een afzuigkap overbodig. Dat staat niet alleen knap, je bespaart zo ruimte, hebt vrij zicht èn stoot je hoofd niet meer. Nog een laatste voordeel: het systeem is simpel schoon te maken. De meeste filters kunnen bijvoorbeeld in de vaatwasser. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mandemakers Keukens (@mandemakers_keukens) op

 

2. Heetwaterkraan

Koel, warm of kokend water; je tapt het in een handomdraai met een heetwaterkraan. Of je je nu een kopje thee wilt, een pannetje pasta of rijst kookt; een heetwaterkraan voorziet je van meer gemak en levert je tijdswinst op. Aan veiligheid is ook gedacht: dankzij de speciale bediening kunnen kinderen geen kokend water uit de kraan tappen en dankzij de koele behuizing blijft de kraan op een normale temperatuur. Zo kun je je niet branden. Er zijn inmiddels veel verschillende merken met eigen kenmerken en prijskaartje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mandemakers Keukens (@mandemakers_keukens) op

  1. Afwasmachine op hoogte

De vaatwasser neemt je het vervelendste keukenklusje uit handen: de afwas. Bij Mandemakers vind je de slimme vaatwasser van AEG. De AEG comfortlift tilt je vaat letterlijk naar een hoger niveau. Het liftsysteem maakt het extra makkelijk en licht om het onderrek omhoog te liften. Daardoor je het apparaat makkelijker kunt inruimen. De lift maakt de vaatwasser en stuk ergonomischer en heel geschikt als je vaak moeite hebt met het in- en uitruimen van het onderrek. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mandemakers Keukens (@mandemakers_keukens) op

Bekijk de video

In deze video kun je meer handige apparaten bekijken die je bij Mandemakers Keukens vindt.


Speciale beursaanbieding!

Mandemakers Keukens is een van de aanbieders van de speciale beursaanbiedingen tijdens de digitale editie van de vt wonen&design beurs. Ze hebben een fijne aanbieding voor je in petto. Je krijgt namelijk 10% korting op al hun keukens en een KitchenAid cadeau! Wil je gebruik maken van de actie? Op deze pagina lees je meer hierover!

 

Ook interessant?