vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - WONEN Landelijke stijl - Keuken met karakter

Keuken met karakter

Wie plannen voor een nieuwe keuken heeft, doet er goed aan om verder te lezen. Want de keukens die je bij JACOB INTERIOR vindt, die koop je nergens anders. 

We vallen maar meteen met de deur in huis. Lef, brutaliteit en onconventioneel: dat zijn de kernwaarden voor JACOB. Stijl, dat is wat het bedrijf maakt: elegant, eigenzinnig en vol emotie. Het bedrijf heeft zijn naam gevestigd door het maken van producten met een heel eigen karakter met natuurlijke materialen vol warmte, met een sensationele uitstraling. Ze zijn de specialist voor een kwalitatieve keuken op maat. Of je nu gaat voor een moderne, stoere, landelijke of klassieke keuken, zij maken ‘m precies zoals jij wilt.

De charme van verroest staal

Het bedrijf onderscheidt zich van alle andere keukenbedrijven door hun bijzondere keukenmodel Milano. Deze keuken is gemaakt van verroest en verouderd staal. Dit heeft een speciale behandeling ondergaan waardoor het niet afgeeft of verder roest. Elke keuken is uniek. Door het roesten ontstaat er een natuurlijk proces waardoor geen enkele keuken precies gelijk is. Het werkblad is gemaakt van gestort beton, voor een lekker robuust uiterlijk. Het uitgangspunt voor het ontwerp? Het moest een keuken met karakter worden.

De stalen keukens worden op maat gemaakt. Dat betekent dat er veel verschillende opstellingen en formaten mogelijk zijn. Elke keuken wordt met de hand bewerkt en afgewerkt, in de kleur en stijl zoals jij hem het mooist vindt.

Dag etensluchtjes, tot nooit meer zien!

Ook de afzuigkap model Lozz is een plaatje. Het is gemaakt van aluminium en staal. De lamp is ontworpen en wordt geproduceerd door Frezoli. De afzuiging is een JACOB product. Supertof voor boven zo’n mooi kookeiland. Een paar specificaties: de kap heeft een diameter van 78 centimeter en een hoogte van 80 centimeter. Je kunt hem in drie standen bedienen en hij is leverbaar in elke RAL-kleur.

Beursaanbieding

JACOB is een van de bedrijven die een hele mooie beursaanbieding voor je heeft geselecteerd, al zeggen we het zelf. Of eigenlijk twee. Ga snel naar de aanbieding!

Ook interessant?