1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - Slim en duurzaam huis - Duurzaam koken met design

Duurzaam koken met design

Met de trend voor sober en stoer weten ze bij STEEL wel raad. Want wow, wat is hun nieuwe inductiefornuis een plaatje. Dit is pas echt koken in stijl.

Mooi matzwart

Het All Black FLEXzone inductiefornuis is de perfecte optelsom als je het hebt over duurzaam koken en design in de keuken.  

De zwart stalen bedieningsknoppen zijn voorzien van silk-touch coating. Dat zorgt voor superveel bedieningsgemak en controle tijdens het koken op inductie. Twee zaken die het werk van een keukenprinses of – prins een stuk makkelijker maken (en leuker). Ook op ergonomisch vlak is het een groot verschil ten opzichte van bediening op de tiptoets-manier.

Het fornuis is 78 centimeter hoog en 90 of 100 centimeter breed. De keukenplint kan eventueel voorlangs gemonteerd worden.

Made in Italy

STEEL is een Italiaans bedrijf met een lange familietraditie. Het bedrijf is opgericht in 1999 in Carpi in de buurt van Bologna en wordt gerund door de familie Po. Het oorspronkelijke bedrijf werd in 1922 door Angelo Po opgericht. Zijn vakmanschap in het verwerken van roestvrijstaal resulteerde in de productie van de eerste handgemaakte kachels en later in de productie van hoogwaardige apparatuur voor restaurants. Al drie generaties professional in de productie van kookapparatuur.

Koken met professionele prestaties

Het bedrijf kun je gerust vooruitstrevend noemen in het vervaardigen van fornuizen, kookplaten, inbouwovens, afzuigkappen, koelkasten en compleet stalen keukens. Innovatie en functionaliteit staan voor de makers synoniem aan het design en de professionele aanpak van het bedrijf. Hun apparatuur herken je aan bijzondere details, het hoge afwerkingsniveau, de zorg tijdens het productieproces, de keuze van kleuren, functionaliteit en professionele prestaties.

In het assortiment zijn inmiddels diverse collecties te vinden, zoals Genesi en Ascot, allemaal met een eigen oorspronkelijk design. Wist je trouwens dat er ook voor buiten veel mooie apparatuur van dit bedrijf beschikbaar is? Denk aan exclusieve barbecues en unieke roestvrijstalen buitenkeukens. Voor dit mooie Modular System, en andere informatie zoals verkooppunten, brochures en prijslijsten, kijk je op www.steel-cucine.com

 

Ook interessant?