1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - Wooninspiratie - Meet de kraan die echt àlles kan

Meet de kraan die echt àlles kan

De Quooker Flex, de kokendwaterkraan met flexibele uittrekslang, is er nu ook in het zwart. Een prachtige kraan die ook nog eens perfect past bij andere donkere kleuren, goed combineert met terrazzo, marmer en messing en betoverend mooi staat bij beton.

Een kraan met een ravissante schoonheid. Elegant, chic, mysterieus, maar ook stoer en uitgesproken. Zo durven we de zwarte Quooker Flex gerust te omschrijven. Want wat een plaatje is dit. Al een tijdje zijn donkere kleuren in de keuken in opmars. Van donkerblauw en groen tot stemmig zwart en alle grijstinten daartussen. Flex past perfect in dat plaatje. Materialen als terrazzo, marmer en messing onderstrepen de krachtige allure van deze kraan. Combineer je ‘m met beton, dan is het juist de eenvoud die betovert.

Alleskunner

Net als alle andere kranen van dit merk geeft de zwarte Quooker Flex direct koud, warm en 100°C kokend water. Zo bespaar je veel tijd, energie en ruimte in de keuken. Daarnaast doet Flex zijn naam eer aan: de kraan is uitgerust met een flexibele uittrekslang, zodat je met je koude of warme waterstraal overal bij kunt. Je spoelt zo alles weer schoon, alsof er niets is gebeurd.

Wist je trouwens dat je ook koel bruisend en gefilterd water uit je Quooker kan halen? Zowel de zwarte Fusion-kraan als de Flex kun je combineren met de CUBE. Deze voorziet je van koel bruisend en gefilterd water. Zo haal je alles uit je kraan!  Kijk voor prijzen en meer info over de kranen op quooker.nl.

Quooker: in een op de drie nieuwe keukens

Leuk om te weten: in één op de drie nieuwe keukens wordt een Quooker geplaatst. Wij snappen wel waarom: het gemak van direct 100°C kokend, warm koud, koel bruisend en gefilterd water, direct uit de kraan. Zodat je in een handomdraai thee zet, pasta kookt of een karaf bruiswater op tafel zet. Veilig, zuinig en multi-inzetbaar. 

Die kraan stamt trouwens uit 1970. Toen vond Henri Peteri de Quooker uit, de allereerste kokendwaterkraan ter wereld. Zijn zoons zetten de missie van hun (inmiddels overleden) vader met tomeloze energie voort. In 2019 introduceerden zij ‘de kraan die alles kan’. Naast kokend, kan een Quooker nu ook warm, koud, koel bruisend en gefilterd water geven. Een ware revolutie voor keukens wereldwijd!

Mooi hé!

Quooker is deelnemer van de allereerste online editie van de vt wonen&design beurs (van 1 t/m 31 oktober 2020). Ben jij er ook bij? Houd de site en socials in de gaten, binnenkort volgt er meer info over de programmering en tickets.

Ook interessant?