vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Kampioen in de keuken

Kampioen in de keuken

Jouw keuken is jouw atelier en je recepten zijn jouw meesterwerken, dat weten ze bij KitchenAid. Daarom maken ze producten die aan de hoogste verwachtingen voldoen. Neem nou hun nieuwe blender. Het is niet alleen een plaatje om te zien, maar het apparaat is ook een echt multitasker van karakter.

Bij KitchenAid weten ze dat jij inspirerende nieuwe creaties wilt ontwikkelen. En dat sommige blenders niet doen wat ze beloven. Ze leveren bijvoorbeeld slechte texturen af of een teleurstellende smaak. Hun nieuwste creatie laat jou volop experimenteren. Met de K400 Blender ga je nieuwe uitdagingen aan in de keuken. Je wordt niet langer tegengehouden door tools die niet aan hun verwachtingen voldoen. Dankzij het apparaat haal je het meeste uit elk ingrediënt. Leer het verschil kennen tussen zacht en zijdeachtig, romig en fluweelachtig, schuimend en schuimig. 

Veel meer dan een blender

Laat je trouwens niet misleiden, want het apparaat is ècht zoveel meer dan een blender. Van sauzen tot spreads en van smoothies tot saladedressings en meer: dit apparaat maakt het voor je. Zo kan je bijvoorbeeld simpel en snel alle ingrediënten mengen met een krachtige mengvortex: een asymmetrisch mes dat in vier hoeken mengt. Het geribbelde ontwerp vouwt de inhoud in het mes. De motor detecteert de inhoud en behoudt de optimale snelheid. De Soft Start®-functie zorgt ervoor dat voedsel met een lagere snelheid in het mes trekt, daarna neemt de snelheid toe. Fijn, zo voorkom je namelijk spatten. 

Hoe handig: meng je lekkerste creaties met drie vooraf ingestelde receptenprogramma’s: ijscrush, ijskoude drankjes en smoothie. Meer precisie nodig? Pas de smaak en textuur van jouw voorkeur aan door de variabele snelheidsregelaar. Bij het apparaat zijn verschillende handige accessoires apart verkrijgbaar: 1 liter citruspers, 500 ml persoonlijke blender jar en een 200 ml beker. 

Kleur in de keuken

De blender is gemaakt met een stevige, gegoten metalen basis. Het apparaat is verkrijgbaar in het beroemde brede scala aan kleuren van KitchenAid, met klinkende namen als Candy Apple Red en Pebbled Palm. Heb je die laatste trouwens wel eens gezien? Het is een donkere, diepe, rijke kleur, geïnspireerd door de onmiskenbare tijdloze afwerking van gietijzer. Ook heel tof is de kleur Kyoto Glow, de kleur van 2020 (zie de foto boven het artikel). KitchenAid wil met deze kleur iedereen inspireren de keuken in te gaan. Het toegenomen verlangen naar welzijn, balans en optimisme bracht het bedrijf op deze nieuwe levendige, maar kalmerende groene tint, geïnspireerd op de gelijknamige stad Kyoto, Japan.

Mooi hè:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door KitchenAid Nederland (@kitchenaid_nl) op

Iconisch design

KitchenAid heeft als missie om iconische producten te creëren die gepassioneerde fijnproevers de kans geven hun creativiteit uit te drukken. Je kent het merk waarschijnlijk van hun meeste bekende toestel: de o zo mooie en handige keukenmixer met het mooie, iconisch design. Goed om te weten: het bedrijf levert nog veel meer producten van topkwaliteit voor professioneel resultaat. Zo heeft KitchenAid dus bijvoorbeed ook handige en prachtige broodroosters, waterkokers en koffiezetapparaten.

Ook interessant?