vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Jouw smart home maakt je leven makkelijker dan ooit

Jouw smart home maakt je leven makkelijker dan ooit

Jouw Smart Home maakt je leven comfortabeler, veiliger en klaar voor de toekomst. Wat houdt dat nu precies in? Wat kan digitalSTROM voor je doen? Je Smart Home blijft bedienbaar zoals je altijd al gewend bent, eenvoudig en snel met de schakelaars in iedere ruimte, maar door de intelligentie van het digitalSTROM systeem kun je nu veel meer met dezelfde schakelaar. Licht sferen oproepen, licht dimmen en meer. Met je tablet of smartphone kun je alle functies thuis draadloos via je wifi-router bedienen. Zelfs vanaf je vakantieadres.

Je Smart Home heeft een aantal unieke functies, de belangrijkste zijn:

De ‘Woning verlaten/Thuiskomen’ knop

Met één druk op de knop schakel je alle verlichting uit bij het verlaten van het huis. Wanneer je thuiskomt gaat de verlichting weer aan, met één druk op de knop, in alle ruimtes die jij bepaalt.

De aanwezigheidssimulatie

Dit laat je Smart Home het licht sturen alsof je thuis bent, terwijl je een weekendje weg of op vakantie bent. Inbrekers houden natuurlijk niet van licht en zullen wel een tweede keer nadenken voor ze bij je naar binnen gaan.

De ‘Scene’ knop

Alle verlichting in de kamer kan in één druk op de knop ingeschakeld worden en onafhankelijk van elkaar gedimd worden om bijvoorbeeld een gezellige sfeer te maken. DigitalSTROM dimt zelfs ledlampen.

Verbruiksanalyze

Het digitalSTROM Smart Home systeem registreert in detail welke apparaten stroom gebruiken, hoeveel en wanneer. Met dit hulpmiddel kun je eenvoudig per apparaat of per groep je verbruik inzien. Je kan zelfs je huis een bericht kunnen laten versturen aan je Smart Phone wanneer de koelkast deur nog open staat.

De ‘Naar bed’ knop

Slaap lekker: met één druk op de knop kan de verlichting op de begane grond uit en alvast het licht op de slaapkamer áán.

De “Paniek functie”

Van alles is mogelijk. Indien gewenst kan er een paniekfunctie toegepast worden wanneer je de rookmelders koppelt in je Smart Home. Als er een rookmelder afgaat gaan automatisch alle lampen branden zodat je snel de woning kunt verlaten, gaan eventuele gekoppelde rolluiken of gordijnen automatisch en krijg je een direct melding op je smartphone.

Meer weten?

Het digitalSTROM systeem is het meest onderscheiden Smart Home systeem op het gebied van gebruiksgemak, innovatie, diensten en uitbreidbaarheid. Je Smart Home is eenvoudig uit te breiden nu of in de toekomst. Zonder hak of breekwerk, omdat het werkt over de electriciteitsbedrading van je huis met behulp van speciale digitale kroonsteentjes. De bediening is super eenvoudig met je schakelaars, smartphone of tablet en eventuele aanpassingen kun je zelf eenvoudig doen via de app., zonder daar iedere keer een installateur voor in te hoeven schakelen.

Alle informatie bekijk je op: wooniot.nl/digitalstrom

 

 

 

 

Ook interessant?