vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Afsprakentool

Afsprakentool

Verschillende bedrijven die meedoen aan de vt wonen&design beurs bieden je een speciale service: de afsprakentool. Hiermee kun je snel en simpel contact met hen opnemen en een afspraak maken, in de winkel of online, voor (interieur)advies of meer info. Hieronder hebben we deze woonbedrijven gebundeld. Doe er je voordeel mee!

Realiseer je woonplannen: maak een afspraak

De digitale editie van de vt wonen&design beurs wordt mede mogelijk gemaakt door de allermooiste woonbedrijven van Nederland. Sommige van hen bieden je een handige afsprakenservice aan. Heb je bijvoorbeeld plannen voor een nieuwe keuken? Ben je op zoek naar inspiratie voor een andere badkamer of wil je je woonkamer van een make-over voorzien? Deze bedrijven kunnen je daarbij helpen en voorzien je graag van advies.

Mandemakers Keukens

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Of wil je de keukentrends van 2021 in het echt ervaren? De experts van Mandemakers Keukens helpen je graag verder. Kom gerust eens bij hen langs!

Eijerkamp

In de woonwinkels in Zutphen & Veenendaal staan de interieuradviseurs van Eijerkamp dagelijks voor je klaar om al je woonvragen te beantwoorden. In een persoonlijk interieuradvies vinden hun interieuradviseurs oplossingen voor al jouw woondilemma’s. Van indelingsplan tot kleurenplan, de juiste meubels, accessoires en verlichting in elke woonstijl en voor elk budget.

Woninginrichting-Aanhuis.nl

Hunter douglas

Woninginrichting-Aanhuis.nl richt jouw hele woning van boven naar beneden compleet in. Voor het beste interieuradvies kun je een afspraak maken in hun showroom, zowel voor advies bij jou thuis als in de winkel. Het bedrijf denkt graag met je mee over de keuze van producten en wil jou ontzorgen bij het creëren van jouw droominterieur.

Velux

Wil je inspiratie opdoen over hoe je daglicht en frisse lucht in huis haalt? Maak een spraak via de button hieronder:

Floorify

De Belgische vloerenfabrikant Floorify maakt gebruiksvriendelijke vloeren die zorgen voor een warme uitstraling en een langdurige schoonheid. En duurzaam, geluidsabsorberend, watervast en makkelijk te plaatsing op nagenoeg elke ondergrond. Wil je meer weten? Maak een afspraak met en kom even bij ze over de vloer!

Leolux

Wil je meer informatie over de mooie meubels die Leolux je biedt? Maak een afspraak! In hun adviescenters tonen ze je graag de collectie, maar ook kunst, karpetten en alle informatie over kleuren, materialen en opties.

DFS Banken

In het assortiment van DFS zitten heel wat heerlijke banken. Keuzestress? Niet nodig! De experts van DFS helpen je graag bij het uitkiezen van jouw droombank: of het nu gaat om het vinden van het juiste formaat te vinden voor jouw huis woning of passend bij jouw budget.

TONZON

Behaaglijk, goed voor het milieu en je portemonnee: een huis dat degelijk geïsoleerd is, kent veel voordelen. Ben je nog op zoek naar een goede manier om dit aan te pakken? Het bedrijf TONZON weet er alles van en heeft de juiste materialen in huis.

Decorette

Van vloer tot plafond: bij Decorette vind je alles dat je nodig hebt voor een met smaakt ingericht huis. Ze helpen je graag bij jouw woonkeuzes!

Forbo Flooring

Ben je op zoek naar een (nieuwe) vloer? Forbo Flooring maakt prachtige vloeren, waaronder verschillende collecties samen met vtwonen. Meer weten? Plan een afspraak in met één van hun vloerenexperts.

Gira

De producten en oplossingen van familiebedrijf Gira staan voor Duitse ingenieurskunst en kwaliteit ‘Made in Germany’, voor duurzaamheid bij de productie en in het gebruik, en voor volmaaktheid in vorm en functie. Hun producten maken het leven voor iedereen een stuk gemakkelijker, comfortabeler en veiliger. Meer weten? Maak een afspraak.

Natuzzi Italia Store van De Donjon

Natuzzi Italia staat voor strak, evenwichtig Italiaans design met innovatieve functies en zitcomfort. Bij de Natuzzi Italia Store van De Donjon vind je een zeer grote collectie. Voor elke klant wordt een gepersonaliseerd designproject gestart waarbij je binnen 48 uur een interieurontwerp door de interieurarchitecten uit Italië ontvangt. Kom langs in de showroom, maak gebruik van de 3D-ontwerpservice en maak je woonkamerdromen waar.

Ook interessant?