vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonkamer - Sterk staaltje vakmanschap 

Sterk staaltje vakmanschap 

Ook zo’n fan van de tv-programma’s van vtwonen? Dan zijn die mooie stalen deuren die vaak worden gebruikt je vast niet ontgaan! Wist je dat die super simpel thuis zijn toe te passen, zonder verbouwing? 

Heb je plannen om je huis te verbouwen of een bepaalde ruimte in huis van een makeover te voorzien? Doe ons dan een plezier en neem binnenkort een kijkje op de site van GewoonGers. Het bedrijf combineert namelijk de charme van stalen deuren van toen met de technologie en service van nu. De deuren zijn strak vormgegeven en gemaakt van glas en hoogwaardig afgewerkt aluminium. 

GewoonGers & vtwonen

Sinds 2018 zitten de producten van het bedrijf GewoonGers in verschillende tv-programma’s van vtwonen. Dat kan natuurlijk ook niet anders: de deuren zijn super eenvoudig toe te passen en ideaal voor een make-over zonder ingrijpende verbouwing. 

Je hebt de keuze uit verschillende ontwerpen en glassoorten. Dat maakt dat ze passen bij uiteenlopende woonstijlen en voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Als je meer lichtinval wil creëren, dan is het slim om voor een deur met helder glas te kiezen. Wil je juist wat meer privacy in een bepaalde ruimte in huis? Dan is bijvoorbeeld een deur met gesatineerd glas handig. 

Afleveringen terugkijken

Heb je nog niet naar gekeken? Heel gauw doen dan! Bekijk bijvoorbeeld seizoen twaalf van ‘vt wonen: Weer verliefd op je huis’ lekker terug. Hier  zie je precies aan welke afleveringen GewoonGers allemaal heeft meegewerkt én hoe dat eruitziet.

Hop, waar wacht je nog op? Bekijk de afleveringen, laat je inspireren door de mooiste praktijkvoorbeelden of  ga direct  aan de slag met de handige online configurator en stel je eigen deur samen. 

 

Ook interessant?