vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Google Nest Hub: handsfree hulp in huis

Google Nest Hub: handsfree hulp in huis

De apparaten voor ons huis worden steeds slimmer en daarmee halen we een hoop gemak in huis. Zo regelen we muziek, verwarming en verlichting op afstand en stemmen het af op onze dagelijkse routines. Met Google Nest Hub haal je zo’n slimme hulp in huis en handsfree bovendien,  want je kunt hem bedienen met je stem.

Scherm naar jouw wereld

De Google Nest Hub heeft een handig scherm waarop je alles kunt zien en opvragen wat je nodig hebt. Begin de dag met een overzicht van de afspraken in je agenda, vraag om een weersverwachting, bekijk alvast de route die je vandaag moet rijden en check of er file staat. De Hub is een handzaam apparaat dat je makkelijk meeneemt en een plek geeft in de keuken, de slaapkamer of de woonkamer. Net waar jij hem nodig hebt. Tijdens het koken, kun je recepten bekijken of een instructievideo volgen op YouTube. Omdat je de Hub met je stem kunt bedienen, hoef je niet eerst je handen schoon te maken.

Slim apparaat

De Google Nest Hub kun je verbinden met de verschillende apparaten in je huis. Hij werkt met maar liefst vijfduizend smartapparaten van verschillende merken. Eenmaal verbonden, kun je de apparaten op afstand bekijken en bedienen. Via het touchscreen of met je stem. Vergeten het licht in de keuken uit te doen, als je al in bed ligt? Controleer welke lichten waar nog branden en zet ze uit. Zo regel je ook verwarming, audio en beveiliging. Op het scherm zie je de apparaten in de verschillende ruimtes in je huis in één oogopslag. Stem ze af op jouw wensen en gewoontes.

Knap fotolijstje

Behalve een slim apparaat haal je met de Google Nest Hub een entertainer in huis. Dankzij het scherm en de speakers, luister je naar je favoriete muziek, kijk je filmpjes op Youtube of een serie op Netflix. Ook vind je informatie via Google en bekijk je de afbeeldingen die daarbij horen. Extra leuk is dat je de Hub ook kunt gebruiken als digitaal fotolijstje. Vraag om de foto’s van jullie laatste vakantie of laat Google Nest Hub een selectie maken van jouw beste foto’s en deze achter elkaar tonen op het scherpe 7 inch scherm.

Meer weten? De Google Nest Hub kost 89,99 euro. Kijk voor meer informatie, ook over de andere Home Connected producten in de Google Store.

Ook interessant?