vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonkamer - Zitten in stijl: 3x designmeubels

Zitten in stijl: 3x designmeubels

Label Vandenberg maakt de mooiste designmeubels. We zetten graag drie van deze producten in het zonnetje: twee prachtige stoelen en een heerlijke bank. Moet je even zien.

Nieuwe familie: Easy

Peter van de Water tekende voor Label Vandenberg de Easy: een fauteuil waarbij het frame buitenom ligt, ook mogelijk met draaivoet. De volgende stap is verschaling naar een eetkamerstoel met armlegger waardoor er een nieuwe productfamilie wordt geboren. Peter ziet het als een wat jonger en eigentijdser ontwerp, terwijl er ook een vleugje retro inzit. Lichtvoetig en met de mooie kwaliteit van de vakmensen van Label Vandenberg.

Wij zien onszelf hierin wel zitten, wat jij?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LABEL VANDENBERG (@labelvandenberg) op

Met dank aan de schoppenaas: Ace

De bijzetfauteuil Ace is geïnspireerd op de vorm van de bekende speelkaart schoppenaas. Dat kun je zien. De ronde zachte lijnen die naar buiten stromen, de elliptische bovenkant en vierkante afgeronde onderkant verbinden en vormen een natuurlijke uitnodiging om te gaan zitten en te ontspannen. Een goed geproportioneerd en tegelijkertijd sexy chique meubelstuk dat verrassend comfortabel zit. Een herkenbare vorm en eigenwijs genoeg om te passen in de karakteristieke collectie van dit bedrijf.

Ga maar lekker zitten:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LABEL VANDENBERG (@labelvandenberg) op

Meet Teddy

Dé woontrend van 2020? Label Vandenberg weet precies welke dit is: ‘Teddy’. Zachte materialen zorgen voor een gezellige sfeer in huis. De ‘teddy’-achtige look voor meubelen en accessoires maakt het gezellig en lekker luxe in huis.

Vanuit een basale vorm heeft meubelontwerper Gerard van den Berg een bank gecreëerd met die zachte look-en-feel. De bank, die de toepasselijke naam Teddy kreeg, heeft een luxe, gezellige uitstraling, maar komt ook met optimaal zitcomfort. Hoewel de zit en de rug lekker zacht en fluffy oogt, zit daaronder stevig schuim verstopt zodat de zit toch lekker stevig blijft. De bank is verkrijgbaar in 2-, 2,5- en 3-zits met bijpassende pouffe.

Dit is hem:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LABEL VANDENBERG (@labelvandenberg) op

Ook interessant?