vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Slim wonen: hier vind je objectieve informatie

Slim wonen: hier vind je objectieve informatie

Langer thuiswonen, meer comfort, extra veiligheid of energie besparen: een domotica- of smart home systeem kent heel wat voordelen. Maar hoe kies je het systeem dat het beste bij jou past? Dit bedrijf legt het je graag uit, in simpele en heldere taal.

Overal muziek in huis, slimme zonwering, een gezond binnenklimaat, verlichting die op bepaalde tijden aanslaat en vanaf je werk kunnen zien wie er aan je voordeur staat. Het kan met smart home of domotica. Het zijn verschillende namen voor systemen die je huis slimmer maken. Ze maken je huis bijvoorbeeld duurzamer, besparen energie en zorgen voor meer veiligheid in en om je huis. Maar: niet iedereen is even behept met heel veel technische kennis, laat staan de kennis om verschillende systemen (en prijzen) met elkaar te vergelijken. Hoe fijn als je dan objectief advies kan vragen? 

Expert in slimme keuzes

Het bedrijf METDOMOTICA laat je door de bomen het bos zien en neemt je mee in de keuzes en de mogelijkheden die er zijn. Ze kennen en vergelijken alle beschikbare smart home systemen in de markt en filteren de voor jou relevante informatie, zodat jij weet waar je op kunt letten en welk prijskaartje dit heeft. Zo kan je op basis van heldere informatie in simpele taal kiezen voor het systeem dat het beste bij jouw situatie en woonwens past. Het is hun missie om smart home toegankelijk te maken voor iedereen.

Objectief advies

Hun onderscheidend vermogen? Het bedrijf is niet verbonden aan bepaalde producten en producenten. Je krijgt dus een eerlijk en objectief advies. Jouw vraag is leidend voor het advies dat je krijgt. Na het advies kan het bedrijf eventueel ook de begeleiding, technische detaillering en uitvoering voor haar rekening nemen. ‘Maar dat hoeft allemaal niet. Jij kiest en krijgt in alle gevallen de juiste – objectieve –  informatie waar je om vraagt. In heldere bewoordingen, binnen jouw budget, waarbij alle kosten op een duidelijke manier worden uitgelegd.’

Vraag slim advies

Hoeveel kost zoiets? Hoe sluit ik het aan, heb ik een installateur nodig en hoe bedien ik het? Hoe vind ik wat ik zoek? Hoe zit het met privacy? Kan ik zelf dingen wijzigen? Is de investering toekomstbestendig? Op al deze vragen en meer krijg je antwoord tijdens een Smart Home Advies.

METDOMOTICA organiseert in oktober en november verschillende speeddates. Via de button hieronder lees je er meer over.

 

Ook interessant?