1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - Wooninspiratie - Een persoonlijk interieur? Deze experts helpen!

Een persoonlijk interieur? Deze experts helpen!

Heb je plannen om je huis van een make-over te voorzien? Of wordt je nieuwe woning binnenkort opgeleverd? Stel je eens voor hoe heerlijk het zou zijn als er één partij was die je alles uit handen neemt, van het ontwerp tot realisatie? Hebben wij even goed nieuws voor jou. Die partij is er. Mogen we je voorstellen aan Home Made By? 

Thuis is zoveel meer dan de plek waar je woont. Het is waar je het leven viert en in stilte geniet. Een plek om samen te komen en om alleen te zijn. Het creëren van een thuis is een zoektocht naar harmonie, de basis van persoonlijk welzijn en geluk. Home Made By helpt je graag met advies, ontwerp en realisatie van jouw thuis.

Home Made By kun je omschrijven als een interieurmerk dat een totaalconcept biedt. Zo is het een landelijk collectief van de beste vakspecialisten en kun je er terecht voor professioneel advies van interiordesigners. Het label heeft ook drie prachtige collecties, Barn, Park en Loft en producten in verschillende categorieën: vloeren, gordijnen, raamdecoratie, verf, behang en meubels.

Een persoonlijk interieur

Het inrichten van je huis begint met een goed plan dat precies past bij wie je bent en wat je belangrijk vindt. Een advies of ontwerp waarin jouw smaak, leefstijl en budget de hoofdrol spelen. Dit is precies wat een Interior Designer van Home Made By voor je doet. 

Het bedrijf ontwikkelde hiervoor het concept Design Date: een inspirerende, vrijblijvende en gratis kennismaking met een van hun interiordesigners bij jou thuis. Samen bespreek je precies wilt en wat je woonwensen zijn. Na afloop kun je kiezen uit verschillende services, bijvoorbeeld voor een nieuwe vloer of een Design Plan 2D of 3D. Voor meer informatie over de Design Date kijk je op homemadeby.nl

Interior Designer Nathalie neemt je mee in haar Design plannen:

Voor het verwezenlijken van het designplan hebben ze verschillende vakspecialisten in huis. Een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en muren schilderen: jij hebt er geen omkijken naar.

Drie prachtige collecties: Barn, Park & Loft

Dan nog even over de drie unieke collecties: Barn, Park en Loft. Ze worden gekenmerkt door een pure en tijdloze stijl en zijn afgestemd op verschillende levensbehoeften. De collecties zijn samengesteld met hoogwaardige, betaalbare materialen die de basis vormen voor een warm en persoonlijk thuis.

De inspirerende collecties stralen allure, eenheid en rust uit door een subtiel kleurenspel van aardse tinten en verfijnde, veelal natuurlijke materialen. 

Iedere collectie bestaat uit regelmatig wisselende Home Stories: unieke verhalen om in te wonen. Zorgvuldig ontworpen en samengesteld door Nederlands beste interior designers en bedoeld om jouw eigen stijl of smaak te ontdekken. Functionaliteit, identiteit en schoonheid gaan daarin hand in hand.

Home Made By staat voor de mooiste interieurproducten. Van vloeren (pvc-vloeren, laminaat, vinylvloeren en tapijt) en gordijnen (alle type raamdecoratie, van jaloezieën tot vouwgordijnen en shutters) tot aan verf en behang.

Van advies tot realisatie  

Het bedrijf neemt je graag al het werk graag uit handen. Vertrouw op de deskundigheid en het talent van vakmensen die weten waar ze het over hebben: een hecht team van Interior Designers, schilders en stoffeerders die met passie en plezier aan jouw project werken. Inmiddels verkopen 68 winkels het merk en is er een groot team met uitsluitend vakspecialisten: stylisten, stoffeerder en schilders.

Home Made By is deelnemer van de allereerste online editie van de vt wonen&design beurs (van 1 t/m 31 oktober 2020). Ben jij er ook bij? 

Ook interessant?