vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Een opgeruimd washok: zo zet je de wasmachine uit zicht

Een opgeruimd washok: zo zet je de wasmachine uit zicht

Nooit meer bukken als je de was uit de machine haalt. Een opgeruimde bijkeuken. Geen geluidsoverlast meer van de wasmachine. Met deze superhandig kast, een modulaire oplossing, stel je zelf je ideale laundry room samen. 

We hebben het hier over de Wastoren, een handige inbouwkast voor wasmachines. Met deze modulaire oplossing kun je van jouw wasruimte precies de ruimte maken zoals jij dat zelf graag ziet. Het doen van de was doe je je voortaan met plezier en in stijl. En dat is niet het enige fijne voordeel van dit handige meubel. 

Voor elke ruimte de juiste oplossing

Voor elke ruimte is er een passend meubel. Hoe groot of klein jouw wasruimte ook is, de kasten zijn modulair en er is altijd een combinatie die past bij de ruimte die je hebt. Er is een standaard wasmachinekast die je kunt uitbreiden met een kast voor je wasdroger. Of kies voor extra bergruimte met hoge kasten of een extra ladenblok. Kies je basiskast en breidt deze naar wens uit voor meer werk- en opbergruimte. Het meubel is in veel verschillende uitvoeringen te krijgen, dus er is altijd een opstelling die past bij jouw smaak.

Opgeruimd staat netjes

Daarnaast oogt je wasruimte lekker opgeruimd dankzij de Wastoren. Zo zijn bijvoorbeeld niet alleen de machine en droger, maar ook de leidingen, snoeren en draden door de inbouwkast mooi weggewerkt. De kast is voorzien van een ruime korflade onder de machine. Heel handig voor al die zaken die altijd op en rond de wasmachine rondzweven (denk: wasbolletjes, eenzame sokken of kleurendoekjes). Voor nog meer bergruimte kun je ook kiezen voor een opzetkast, die bovenop het meubel wordt gezet. Laat je inspireren door deze praktijkvoorbeelden.

Ideale werkhoogte

De wasmachinekast verhoogt de wasmachine naar 65 cm. Zo komt de machine op de ideale werkhoogte: bukken behoort tot de verleden tijd en rugklachten krijgen geen kans. En hoe handig: de verhoger kan een uittrekplateau en een lade bevatten (fijn om extra spullen in op te bergen).  

Dag geluid!

Omdat de machine in de kast staat, heb je minder geluidsoverlast. De kast absorbeert namelijk de trillingen. 

Veiliger kan niet

Goed om te weten: het product 100% veilig! Het is de eerste TUV-gecertificeerde oplossing voor de wasruimte. Dit is belangrijk, omdat het veiligheid garandeert en ook de garantie op je wasmachine behoudt. De kast kan niet omvallen en de machine kan niet uit de kast vallen. Eventuele lekkage kan de kast niet bereiken, omdat er gebruik wordt gemaakt van extra dik plaatmateriaal, dubbelwandige kasten, gepatenteerde kiepzekering en metalen wateropvangbak. En alle wasmachines en drogers passen, ook zware machines. 

Meubel op maat

Wil je weten wat de meest efficiënte opstelling voor jouw ruimte is? Het bedrijf achter dit handige product kijkt graag vrijblijvend met je mee. Kijk op de website en geef hier de gegevens door van jouw wasruimte. Denk aan de afmetingen van de muur waar de kast komt, welke machines je in de kast wilt plaatsen en of je ze op elkaar of naast elkaar wilt hebben. Het bedrijf denkt dan graag met je mee denken om tot de beste oplossing voor jouw ruimte te komen.

Goeie aanbieding!

Voor wie hem wil aanschaffen, hebben we een fijne tip! Wastoren is een van de aanbieders van de speciale beursaanbiedingen tijdens de digitale editie van de vt wonen&design beurs. We kunnen wel stellen dat het bedrijf een hele fijne aanbieding voor je in petto heeft. Tijdens de maand oktober bieden zij 15% korting op iedere samenstelling van een Wastoren-meubel: een basiskast of gehele wand. Ga snel naar de aanbieding!

Ook interessant?