vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonkamer - Een gespikkelde vloer? Trendy & gemakkelijk

Een gespikkelde vloer? Trendy & gemakkelijk

Stijlvol, betaalbaar, makkelijk te leggen en verrassend: deze vloer heeft het allemaal en is de ideale vloer voor de ruimte waarin je slaapt. We leggen je uit waarom.

Terrazzo is back on track: de vrolijke spikkels zijn aan hun opmars bezig. Dat snappen we helemaal. Retro, verrassend, kleurrijk, gewaagd of speels: de Italiaanse Terrazzo uit de jaren zeventig heeft het tenslotte allemaal. Vraag gratis staaltjes aan om deze prachtige vloeren in het echt te beleven!

Daar heeft het Belgische vloerenbedrijf Floorify slim op ingespeeld met hun grote Terrazzo klik pvc-tegels. Hun designteam combineerde het beste uit het origineel met eigentijdse creativiteit. Het resultaat? Twee Terrazzo prints die naadloos aansluiten bij de interieurstijlen van vandaag. Fijn als je houdt van een betaalbaar hip interieur met een duurzaam gebruiksgemak.

De basis voor rust en harmonie

Denk nou niet dat zo’n vloer heel extravagant of druk oogt. Het type Verona (F023) heeft bijvoorbeeld een Terrazzo look in een prachtig zacht kleurenpalet waar zelfs poederroze in voorkomt. Het past perfect binnen de nudes & naturals interieurstijl die rust en harmonie uitstraalt. De perfecte vloer voor in je slaapkamer dus.

Het type Terrazzo (F024) heeft de originele, kleurrijke look die perfect past in een trendy, kleurrijke interieurstijl met een knipoog naar de jaren zeventig. Een echte eyecatcher!

Dag voegen!

De tegels van klik pvc zijn extra groot (600×900 mm!) wat voegen nagenoeg onzichtbaar maakt en die prachtige uniforme look creëert. Je legt ze razendsnel dankzij het eenvoudige kliksysteem. De tegels zijn ook extra sterk: deze vloer kan tegen een stootje! Daarnaast zijn ze heel duurzaam, slijtvast en vlek-, water– en schokbestendigheid. Dit maakt de tegel heel geschikt voor ruimtes die nogal veel te verduren krijgen, zoals badkamers en keukens.

Wat een plaatje, deze vloer!

Vinyl vloeren

De rigide vinyl vloeren van Floorify zijn dun, stil, warm, watervast en op zowat elke ondergrond eenvoudig te plaatsen met  een superhandig kliksysteem. Je kan kiezen uit verschillende formaten: planken, visgraat of tegels. Dankzij hun sterke, comfortabele en watervaste eigenschappen zijn alle Floorify vloeren geschikt voor elke ruimte: van woonkamer en werkruimte tot de keuken en badkamer. Vind meer inspiratie voor mooie vloeren op www.floorify.com.

Wist je trouwens dat je een gratis staaltje kan aanvragen van deze Floorify-vloer? Zo kan je thuis checken of ‘ie je bevalt. Handig!

Vragen?

Kom dan zeker even ‘over de vloer!

Ook interessant?