///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Duurzaam wonen - Styling- of verbouw-advies nodig? Het kan mooi én duurzaam!

Styling- of verbouw-advies nodig? Het kan mooi én duurzaam!

Op de vt wonen&design beurs zitten elke dag een heel team van ontwerpers en stylisten klaar die jou kunnen helpen met allerhande woonwensen. We zijn supertrots dat we daar dit jaar ook duurzaam advies aan toe kunnen voegen met de ontwerpers van The Substitute. Minstens zo mooi, maar mét duurzame tips!

Zoals je van de vt wonen&design beurs gewend bent, zijn er naast alle mooie standpresentaties van de deelnemende woonbedrijven, een heleboel extra’s te vinden op de beursvloer. De hele dag door kun je aanschuiven in het Woontheater voor interessante lezingen en er zijn verschillende workshops te volgen. Wie weet ga jij met een mooi woonitem naar huis als je meedoet met de waanzinnige woonloterij ter gelegenheid van ons 30-jarig bestaan dit jaar. En al die extra’s zitten gewoon inbegrepen bij je entreetickets.

En natuurlijk kun je ook dit jaar weer terecht op het adviesplein. Leg jouw woonvraag voor één woonruimte voor in een persoonlijk adviesgesprek van 30 minuten met een interieurstylist, architect of tuinexpert, voor maar € 19,50. 

Duurzaam advies

Heb jij woonwensen op het duurzame vlak? Wil je weten hoe je je huis zo inricht of verbouwt dat het duurzaam verantwoord is? Er zijn een aantal ontwerpers die hier expert in zijn. Je kunt ze herkennen aan het groene blaadje in de rechterbovenhoek op de programmapagina. Tijdens het gesprek krijg je een persoonlijke styling advies met duurzame tips voor één woonruimte. Hiermee kun je jouw woon veranderplannen verder invullen. Tip: neem een foto’s, plattegrond en afmetingen mee naar je afspraak. Dat praat een stuk makkelijker. 

Kom naar de vt wonen&design beurs! Hier vind je zoveel mooie en slimme wooninspiratie. Bestel snel je kaarten. 

Ook interessant?