///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Duurzaam wonen - Duurzaam inrichten? Volg deze top 3 Instagramaccounts!

Duurzaam inrichten? Volg deze top 3 Instagramaccounts!

Altijd op zoek naar de leukste, duurzame producten voor in huis? En tips en tricks voor een duurzaam interieur? Neem dan even een kijkje in deze top 3 van duurzame Insta-accounts. Wedden dat je ze gaat volgen?

Tip 1: The Substitute

De afgelopen beurs werkten we voor de vt wonen&design beurs met het oog op duurzaamheid samen met The Substitute, hét platform voor het duurzame alternatief in interieur & verbouw. Machteld Rijnten en Marieke Kamphuis, oprichters van The Substitute, hebben zich verdiept in de issues die spelen bij de productie van onze meubels. Grondstofgebruik, natuurvernietiging, toxische stoffen, transportkilometers en uiteraard Co2 uitstoot zijn allemaal meetbaar. Met hun kennis over hoe het duurzamer kan helpen ze bedrijven, en nu dus ook ons. The Substitute kun je dus gerust het duurzame geweten van de beurs noemen.

Op hun instagram-account vind je veel fijne en duurzame inspiratie, zoals hoe je tweedehands planten en pareltjes scoort, welke merken voor je slaapkamer duurzaam zijn en hoe je in huis een gezond binnenklimaat maakt. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The Substitute (@thesubstitute.nl)

 

Tip 2. Duurzame interieurstylist

Iris is de duurzame interieurstylist. Ze ontwerpt persoonlijke interieurs met natuurlijke materialen & duurzame producten. Hier vind je veel inspiratie en tips over bewust en duurzaam wonen. Ze woont in een eco-community in een duurzaam, dubbel Tiny-house. Hoe tof!

Tip 3. De mooiste vintage vondsten

Rereliving furniture is de marktplaats voor het kopen en verkopen van tweedehands interieur. Hier vind je dat vintage kastje, toffe design lamp, in antiek of moderne stijl. Ook hun insta-pagina staat vol met mooie vondsten en duurzame interieurs.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Reliving (@reliving.furniture)

We lichten een aantal duurzame woonoplossingen uit in het artikel Duurzaam doen: deze producten zijn mooi voor je huis en de wereld.  En die mooie, duurzame bank op de foto boven dit artikel? Die is van Kairos.

Ook interessant?