///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Droombadkamer op maat

Droombadkamer op maat

De perfecte badkamer? Dat is een optelsom van design, functionaliteit en jouw woonwensen en -eisen. Bij GROHE vind je complete badkamers en keuzevrijheid in de samenstelling van jouw droombadkamer.

GROHE levert complete badkameroplossingen en heeft een uitgebreid portfolio van prachtige producten. Bij hen kun je kiezen uit een omvangrijk totaalpakket aan kranen, douchesystemen en accessoires en een zorgvuldig samengesteld aanbod in keramiek. Dat wil zeggen dat jij losse producten en elementen kunt selecteren en combineren, voor een badkamer die precies past bij jouw smaak en behoeften. Keuzevrijheid in het samenstellen van jouw droombadkamer dus.

Het bedrijf speelt daarmee in op de wens van consumenten: ze geven je de bouwstenen om je persoonlijke lifestyle te uiten. Of zoals ze het zelf zo mooi zeggen: ‘ze geven de toekomst van water vorm op basis van design en innovatie.’

Optimale vrijheid & specialistisch advies

Denk niet dat je er bij de keuze voor jouw badkamer alleen voor staat. Integendeel. Je hebt dan wel optimale vrijheid, maar je krijgt er specialistisch advies bij, voor een tailormade badkameroplossing. Het samenstellen van de perfecte badkamer draait namelijk niet alleen om het kiezen van mooie kleuren en materialen, maar vooral ook om het samenspel van designelementen en innovatieve technologieën. GROHE werkt daarom nauw samen met badkamerspecialisten die klanten een op een kunnen adviseren. Het bedrijf levert daarbij een brede collectie perfect op elkaar afgestemde series die op maat passen bij de persoonlijke badkamerideeën van jou als klant. Of het nu gaat om de design klassieker Atrio, het sensuele minimalisme van Lineare, de modern slanke Essence of de nieuwe elegante Plus serie.   

Over GROHE

GROHE is een toonaangevend bedrijf voor complete badkameroplossingen en keukenaccessoires. Wereldwijd heeft het bedrijf meer dan 6000 werknemers, waarvan 2.400 in Duitsland. GROHE maakt sinds 2014 deel uit van de LIXIL Group Corporation. Als internationaal merk streeft dit bedrijf naar de merkwaarden van technologie, kwaliteit, design en duurzaamheid. Hun producten dragen het keurmerk ‘Made in Germany’.

Wist je dat het bedrijf in de afgelopen tien jaar maar liefst meer dan 300 design- en innovatieprijzen ontving en in de top belandde als één van de meest duurzame grote merken van Duitsland’?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door GROHE NL (@grohenl) op

Ook interessant?