///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonkamer - Doe mee aan de stoelendans (en win een waanzinnige Vitra stoel!)

Doe mee aan de stoelendans (en win een waanzinnige Vitra stoel!)

Dit jaar pakken we extra feestelijk uit: de vt wonen&design beurs bestaat namelijk maar liefst 30 jaar! Dat betekent dat we er een echt feestje van gaan maken. Zo kun je op de beursvloer bijvoorbeeld meedoen aan de stoelendans en zomaar naar huis gaan met zo’n mooie Vitra stoel. 

Binnenkort is het zover: dan kun je weer naar de vt wonen&design beurs komen. Van 4 t/m 9 oktober in EXPO Greater Amsterdam ( Boek snel je tickets!)

Kom je de stoelendans doen?

Naast een flinke dosis wooninspiratie, vind je er ook veel leuke activiteiten om te doen. Zo kun je bijvoorbeeld mee doen aan de stoelendans. Elke dag maak je maar liefst drie keer kans op zo’n mooie Vitra-stoel. En als je wint mag ‘ie direct meer naar huis. 

Fijn winkeladres van Vitra

Wist je trouwens dat je in Zaandam een Vitra Circle Store vindt? Die waren er al in Brussel en Frankfurt, maar nu dus ook in Zaandam. De Circle Stores verkopen gebruikte artikelen uit tentoonstellingen, beurzen en showroompresentaties en brengen ze zo weer in omloop. Naast de klassiekers vind je hier producten van hedendaagse designers uit de Vitra collectie, waaronder sofa’s, accessoires en bureaustoelen voor thuis.

In de winkel worden de objecten weer in ere hersteld, gerestaureerd en gereinigd voordat de design stukken weer worden aangeboden. De opgeknapte objecten krijgen ook een garantie van twee jaar. Wat je betaalt, hangt af van de staat van de producten. Tip: check vooraf online het beschikbare aanbod online en zet je favoriete producten alvast op een verlanglijstje.

Door het openen van de Vitra Circle Store Nederland wil Vitra meer aandacht voor bewuste consumptie, duurzaamheid en het belang van het origineel ontwerp onderstrepen. En niet onbelangrijk: deze interieurstukken hebben een fijn prijskaartje

Om producten te ontwikkelen die zo lang mogelijk meegaan, vermijdt Vitra trouwens ook kortstondige trends en laat het niet-essentiële details weg. Bovendien zijn de producten van het merk zo ontworpen dat ze zo lang mogelijk in omloop blijven.

Kom naar de vt wonen&design beurs! Hier vind je nog veel meer mooie en slimme wooninspiratie. Bestel snel je kaarten. 

Ook interessant?