vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonkamer - Dít zijn fijne woonitems voor deze herfst

Dít zijn fijne woonitems voor deze herfst

We zijn allemaal wat meer thuis deze herfst. Tijd om het gezellig te maken. Dan wil je een woonkamer met een warme uitstraling waar jij je helemaal comfortabel voelt. Deze woonitems zijn onze favorieten voor een fijne najaarslook.

Warme dekentje en veel kussens

Leg een mooi kleed of deken op de bank en de warme herfstsfeer is begonnen. En vergeet de kussens niet. Zo geef je net weer een andere look of kleur aan de bank. Ook natuurlijk heerlijk warm om tegenaan te kruipen tijdens je favoriete serie. Homestock heeft deze toffe tijgerkussens.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Homestock (@homestocknl) op

Stukje behang

Een nieuw seizoen? Een nieuw behang! Niets geeft direct zo’n mooi najaarseffect als een nieuw behang in een warme kleur. Dat hoeft echt niet in de hele woonkamer. Slechts een wandje of hoek behangen, geeft ook een groots effect. Graham & Brown heeft behang om van te watertanden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Graham & Brown (@grahamandbrown) op


Duurzame wollen meubels

Re-wool is gerecycled wol. Daarmee haal je warmte en duurzaamheid in huis. De stijlvolle designbanken van Pode zijn verkrijgbaar in warm re-wool in prachtige herfstkleuren.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pode (@podedesignfurniture) op


Een extra kleed

Een mooie warme uitstraling én warme voeten zijn deze herfst en fijne must. Durf eens te experimenteren met vloerkleden in laagjes, zoals je hier ziet bij Eijerkamp.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Eijerkamp (@eijerkamp) op

De bijzettafel

Van thuiswerken tot gezellig met het gezin borrelen of het lezen van een boek: een bijzettafel geeft je net wat extra gemak. Deze van Ethnicraft past bij ieders interieur.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ethnicraft (@ethnicraft) op

Vuurtje erbij

De Dimplex Opti-V 360 past helemaal in de herfsttrend. Het stijlvolle model met lasertechnieken vervaardigd is een waar kunstobject in elk huis. Door inschakelbare sfeerverlichting creëer je een 360 graden vuurbeleving. Zo gezellig!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dimplex Fires Netherlands (@dimplexfires_nl) op


Hoe zit jij er deze herfst bij?

 

 

Ook interessant?