vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonkamer - Dit merk heeft altijd een kleur verf die past bij jouw stijl en smaak

Dit merk heeft altijd een kleur verf die past bij jouw stijl en smaak

Ga je binnenkort aan de slag met een make-over voor je huis? Kijk dan even naar de nieuwe LAB COLOUR COLLECTION die LAB PAINT op de vt wonen&design beurs lanceert. In deze nieuwe collectie vind je àltijd een kleurtint die precies aansluit bij je smaak, gevoel, huis, interieurstijl, ruimte en lichtinval. Wedden?

Er zitten maar liefst 176 prachtige kleuren in de nieuwe LAB COLOUR COLLECTION die LAB PAINT lanceert. De inspiratiebron voor deze verftinten is heel divers en omvangrijk. Echt elke kleur heeft zijn eigen verhaal en is uniek. Zo zijn er kleuren die hun oorsprong vinden in industrieel erfgoed, bijzondere elementen uit de natuur, beeldende kunst, wereldsteden, food en oosterse kruiden. En juist daarom heeft deze collectie onbegrensde mogelijkheden. En er is altijd een kleurtint die aansluit bij jouw woonsmaak en wensen.

LAB PAINT-founder Robert Schellekens: ‘Laat je verrassen door onze LAB COLOURS, een unieke collectie waarin elke kleur zijn eigen verhaal heeft. Ik wil de wereld niet alleen ‘kleuren’ met verf, maar ook echt bijdragen aan een mooiere wereld door méér te doen.’ LAB PAINT is een duurzame verflijn, ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. 

Het hoogwaardige verflabel bestaat uit een volledig assortiment aan verfsoorten voor binnen en buiten. Inclusief coatings voor badkamers, vloeren, wanden en verschillende specials zoals LAB Cementum (betonlook), LAB Chalk (kalkverf) en LAB Rubigo (roestverf). 

Kleur in de inspiratiehuizen

Wis je trouwens dat een aantal van de inspiratiehuizen op de vt wonen&design beurs ook kleuren bevatten van dit mooie merk? Zo koos stylist Liza Wassenaar voor het vtwonen-huis op de beursvloer óók voor kleuren van LAB COLOURS. Zo vond je er bijvoorbeeld het standvastige, warme bruin van Epic Tiger no. 246, de kleur van de herfst Golden Leaf no. 752 en Tout no. 530. Een bruinroze heeft het allemaal en staat prachtig in verschillende interieurstijlen. Ook in het inspiratiehuis van Eigen Huis & Interieur werd gebruik gemaakt van de nieuwe kleuren van LAB PAINT.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LAB PAINT (@vestinghpaintandcraft)

 

Ook interessant?