///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonkamer - Dit merk heeft altijd een kleur verf die past bij jouw stijl en smaak

Dit merk heeft altijd een kleur verf die past bij jouw stijl en smaak

Ga je binnenkort aan de slag met een make-over voor je huis? Kijk dan even naar de nieuwe LAB COLOUR COLLECTION die LAB PAINT op de vt wonen&design beurs lanceert. In deze nieuwe collectie vind je àltijd een kleurtint die precies aansluit bij je smaak, gevoel, huis, interieurstijl, ruimte en lichtinval. Wedden?

Er zitten maar liefst 176 prachtige kleuren in de nieuwe LAB COLOUR COLLECTION die LAB PAINT lanceert. De inspiratiebron voor deze verftinten is heel divers en omvangrijk. Echt elke kleur heeft zijn eigen verhaal en is uniek. Zo zijn er kleuren die hun oorsprong vinden in industrieel erfgoed, bijzondere elementen uit de natuur, beeldende kunst, wereldsteden, food en oosterse kruiden. En juist daarom heeft deze collectie onbegrensde mogelijkheden. En er is altijd een kleurtint die aansluit bij jouw woonsmaak en wensen.

LAB PAINT-founder Robert Schellekens: ‘Laat je verrassen door onze LAB COLOURS, een unieke collectie waarin elke kleur zijn eigen verhaal heeft. Ik wil de wereld niet alleen ‘kleuren’ met verf, maar ook echt bijdragen aan een mooiere wereld door méér te doen.’ LAB PAINT is een duurzame verflijn, ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. 

Het hoogwaardige verflabel bestaat uit een volledig assortiment aan verfsoorten voor binnen en buiten. Inclusief coatings voor badkamers, vloeren, wanden en verschillende specials zoals LAB Cementum (betonlook), LAB Chalk (kalkverf) en LAB Rubigo (roestverf). 

Kleur in de inspiratiehuizen

Wis je trouwens dat een aantal van de inspiratiehuizen op de vt wonen&design beurs ook kleuren bevatten van dit mooie merk? Zo koos stylist Liza Wassenaar voor het vtwonen-huis op de beursvloer óók voor kleuren van LAB COLOURS. Zo vind je er bijvoorbeeld het standvastige, warme bruin van Epic Tiger no. 246, de kleur van de herfst Golden Leaf no. 752 en Tout no. 530. Een bruinroze heeft het allemaal en staat prachtig in verschillende interieurstijlen.

Ook in het inspiratiehuis van Eigen Huis & Interieur wordt gebruik gemaakt van de nieuwe kleuren van LAB PAINT. En: hier vind je medewerkers van dit eigentijdse verflabel die op bepaalde tijden kleuradvies geven. Want de juiste tint bepalen kan best lastig zijn. Lichtinval heeft bijvoorbeeld grote invloed op de uiteindelijke kleurtoon. Daarnaast kunnen kleuren een ruimte optisch vergroten of verkleinen en hebben ze een grote impact op je gemoedstoestand. De interieurontwerpers en kleuradviseurs van LAB PAINT vertellen je er hier graag alles over.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LAB PAINT (@vestinghpaintandcraft)

Vraag advies en samples

Goed om te weten: tegenover het inspiratiehuis heeft LAB PAINT bovendien een eigen beursstand. Hier kun je terecht voor de nieuwe LAB COLOURCARD. Twijfel je tussen een aantal LAB COLOURS? Maak dan gebruik van de grote kleurstalen, complete kleurenwaaier of sample potjes. Zo kun je thuis lekker testen en ontdekken hoe een kleur bij jou thuis uitpakt.

Tips tijdens deze TALK

Welke tinten gaan goed samen? Hoe breng je de smaak van jou en je partner op één lijn? Hoe creëer je samenhang in je interieur? Wat past er goed bij het type huis waarin je woont? LAB PAINT introduceert nieuwe kleuren en kleurexpert Marie-Gon legt je in een paar stappen uit hoe je vol vertrouwen de beste kleuren voor jouw interieur kiest.

Jij kan er bij zijn! Aanmelden voor de lezing kan via deze link. Je komt dan in het programma met alle Talks terecht. Selecteer vervolgens de lezing ‘Geen stress met kleuren kiezen voor je huis’

PS Naast het reserveren van een ticket voor de programma onderdelen moet je ook een toegangsticket voor de beurs. Als je die nog niet hebt gekocht, denk er dan aan dit ook gelijk te doen. De lezing wordt trouwens gehouden in het Woontheater, in de buurt van de entree op de beursvloer.

Ook interessant?