vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Dit is hét toilet van de toekomst

Dit is hét toilet van de toekomst

We douchen met water en wassen onze handen met water, omdat het ons een schoon gevoel geeft. Waarom maken we ons dan na een toiletbezoek schoon met papier? Douche-wc’s worden dan ook steeds populairder. Villeroy & Boch heeft zo’n handig en prachtig toilet: voor een beetje extra statement is er ook een uitvoering in zwart.

We hebben het hier over het type ViClean I-100 van Villeroy & Boch. Het toilet heeft veel hygiënsche voordelen en is daarnaast een heel mooi designobject dat niet misstaat in het kleinste kamertje of in de badkamer. Uniek aan deze douche-wc? De technologie is mooi weggewerkt in het keramiek, waardoor het oogt als een normaal toilet. Mag jouw badkamer wel een beetje statement bevatten? Kies dan voor de zwarte uitvoering. Kijk maar, hoe stijlvol en spannend dit oogt:

Handige functies

De ViClean is trouwens heel simpel te bedienen met een afstandsbediening of via een smartphone-app. Je stelt simpel en snel de gewenste straalsterkte en temperatuur in en je kunt je voorkeuren opslaan bij je eigen profiel. De zogenoemde HarmonicWave douchestraal zorgt voor een grondige en vitaliserende reiniging. Het toilet is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit materialen, in Duitsland, en heeft een lange levensduur.

Over Villeroy & Boch

Villeroy & Boch is een van ‘s werelds toonaangevende merken voor hoogwaardig keramiek. Dit familiebedrijf, met het hoofdkantoor in het Duitse Mettlach, staat al sinds 1748 voor innovatie, traditie en uitzonderlijke klasse. Villeroy & Boch biedt klanten verspreid over 125 landen producten uit de sectoren Badkamer en Wellness en Tafelcultuur van een kwaliteit die een gerenommeerd lifestylemerk betaamt.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Villeroy & Boch (@villeroyboch) op

Ook interessant?