Bestel snel je tickets >>
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Dít is de weg naar jouw droomtrap

Dít is de weg naar jouw droomtrap

Is jouw huidige trap oud of versleten? Wij hebben de oplossing: laat je trap renoveren met overzettreden door Upstairs. Zo ziet je trap er weer in een mum van tijd als nieuw uit en bovendien gaat hij jarenlang mee. Maar, waar moet je beginnen? We zetten de tips & tricks voor je op een rij.

Stap 1: Iedere trap is uniek

Je oriënteert je op internet voor een traprenovatie en ziet vaak door de bomen het bos niet meer. Hoe fijn is het dan dat er specialisten zijn die je alles kunnen vertellen over een traprenovatie? Upstairs legt je graag alles uit. Elke trap is uniek en daarom maakt Upstairs graag een afspraak om bij je thuis te komen.

Stap 2: De adviseur komt bij jullie thuis

De adviseur van Upstairs komt langs op een moment waarop het jou uitkomt. Het is wel aan te raden dat zowel jij als je partner of huisgenoot aanwezig zijn bij het gesprek. Een traprenovatie van Upstairs is een echte investering in je woning. En net als bij alle andere grote investeringen, neem je die beslissing samen. Je moet het samen eens zijn over de kleur, het materiaal en de verdere afwerking van de trap.

Stap 3: Keuzes maken

Welke kleur vinden jullie mooi? Wat past het beste bij jullie woonwensen? Wat is jullie stijl: basic, industrieel, romantisch, werelds? Er zijn eindeloos veel combinaties te maken en heel veel voorbeelden om te laten zien. Uiteindelijk meet de woonadviseur tot op de millimeter jullie trap op zodat hij een passende offerte op maat kan geven voor de traprenovatie van jullie trap.

 Stap 4: je nieuwe trap wordt geplaatst

Na een aantal weken is het zo ver: de dag van de montage. In onze productiefabriek zijn de treden, stootborden en eventuele wangen al speciaal voor jouw trap voorbereid zodat monteurs op de dag van montage zo weinig mogelijk werk hebben. Eén voor één worden de treden nogmaals nauwkeurig opgemeten en exact op maat gezaagd. Dit doen ze buiten zodat je binnen geen last hebt van het stof en het zaagsel. Vervolgens worden de treden over de oude traptreden bevestigd en verlijmd met een speciaal door Upstairs ontwikkelde bruislijm.

Stap 5: Genieten

Samen met jou bekijkt Upstairs of alles naar wens is. Als extra service krijg je van Upstairs 10 jaar garantie op uitloop en constructie (bij de Stoer Chique-collectie is dit alleen op de constructie, omdat uitloop gewenst is) en ontvang je een Upstairs onderhoudsset. Nu kunnen jullie gaan genieten van de nieuwe droomtrap.

Extraatje: Stylingadvies van een ervaren styliste

Een nieuwe trap is één ding, maar hoe zorg je ervoor dat de gehele hal er stralend uitziet dankzij een traprenovatie? Upstairs biedt daarom een unieke service: een advies op maat voor de trap en de ruimte waarin de trap zich bevindt door een echte styliste! Zij maakt op basis van jouw persoonlijke wensen en interesse een plan op maat inclusief moodboard en 3D-tekeningen. Jij geeft je interieurwensen door en de ervaren styliste kijkt wat daar het beste bij past op gebied van styling, kleur, inrichting en aankleding van de ruimte rondom je trap. Zo is je nieuwe trap helemaal in lijn met de rest van je interieur. Hoe fijn is dat?

Nieuw bedrijfspand voor Upstairs Traprenovatie

Upstairs Traprenovatie heeft een prachtig nieuw pand gebouwd aan de Risseweg 24 te Weert dat op 17 februari 2020 in gebruik is genomen. Het pand is gebouwd volgens de nieuwste richtlijnen op het gebied van duurzaamheid, milieu en veiligheid. Neem snel een kijkje.

Bekijk hier meer informatie.

Ook interessant?