vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Dit is dé plek om te woonshoppen (50 winkels!)

Dit is dé plek om te woonshoppen (50 winkels!)

Er is een plek waar je alles vindt, wat je maar kunt verzinnen op het gebied van fijn wonen. Voor iedere woonstijl en voor elk budget. Met meer dan 50 woonwinkels, volop horecagelegenheden, vermaak voor je kinderen én gratis interieuradvies. Geloof ons: hier wil je binnenkort heen.

De plek waar we het over hebben? Villa ArenA! Volgend jaar bestaat de woonmall 20 jaar en is nog altijd still going strong. Vijf redenen waarom je er echt een keer heen moet, zeker tijdens Oktober Woonmaand…

Reden 1: Meer dan 50 woonwinkels

In Woonmall Villa ArenA in Amsterdam vind je meer dan 50 woonwinkels, het is zelfs het grootste overdekte woonwinkelcentrum van Nederland. Hier kun je zeven dagen per week terecht om te woonshoppen. Meubels en accessoires, badkamers, keukens, vloeren, verlichting, kunst en decoratie…Je kunt het eigenlijk zo gek niet verzinnen, maar als het met wonen te maken heeft, kun je het hier vinden. In iedere stijl, voor elk budget en handig bij elkaar onder één dak!

Reden 2: Gratis interieuradvies

Als het gaat om je woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer dan wil je natuurlijk het állerbeste advies. En dan graag van een professional die weet waar hij of zij het over heeft. Dorien is de professionele interieurontwerpster van Woonmall Villa ArenA en zit élke zaterdag voor je klaar om je te voorzien van gratis interieuradvies. Een afspraak inplannen kan via villaarena.nl

Reden 3: Oktober Woonmaand

De gehele maand oktober is het Oktober Woonmaand bij Villa ArenA. Er zijn interessante acties en is er gratis XL-interieuradvies. Centrale thema is duurzaamheid. Goed om te weten: er is genoeg ruimte om te winkelen (in deze tijd niet onbelangrijk).

Reden 4: Gratis kinderopvang

Kinderen zijn van harte welkom bij Villa Plezier. Ook voor hen valt er wat te beleven. Zo is het speelplein elke dag geopend, maar elke zaterdag van 10.30 tot 17.30 uur en elke zondag van 11.00 tot 17.00 uur kunnen kinderen hier heerlijk spelen onder verantwoorde en gecertificeerde begeleiding. De opvang is helemaal gratis! Dus terwijl jij fijn woonshopt, kunnen zij fijn spelen. Doordeweeks kunnen kinderen onbegeleid spelen bij Villa Plezier.

Reden 5: Lekker eten en drinken

Heb je lekkere trek gekregen na het woonwinkelen? Ga gezellig lunchen, een smakelijk broodje eten of genieten van een kopje koffie in één van de vijf bijzondere horecazaken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Woonmall Villa ArenA (@woonmall_villa_arena) op

Ook interessant?