///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Controle in de keuken dankzij slimme knop op de kraan

Controle in de keuken dankzij slimme knop op de kraan

Ken je dat gevoel dat je soms handen te kort komt in de keuken? En dan sta je ook nog te hannessen met de hendel van de kraan. Daar heeft GROHE wat op gevonden: dankzij een handige innovatie komt er met een druk op de knop water uit de kraan.

De SmartControl functie is een intuïtieve push-en draaiknop en maakt jouw leven in de keuken makkelijker. Eerder was de functie er al voor in de badkamer, nu past GROHE deze ook toe in de keuken. Hiermee kun je de waterstroom met één druk op de knop in- en uitschakelen. Dit betekent dat je zelfs je elleboog of pols kunt gebruiken. Handig voor wie veel te doen heeft tijdens het koken, voor de momenten als je beide handen vol hebt of bij vieze handen door het koken.

Ook de waterstroom kun je ermee regelen, van een ecostroom tot een krachtige straal, door aan de knop te draaien. Om de watertemperatuur aan te passen, draai je de knop op de kraan voorzichtig naar links of rechts.

Superhandige sproeier

De uittrekbare sproeier geeft je veel flexibiliteit bij het spoelen van de spoelbak of het bereiden van groenten. Met dank aan de magnetische docking wordt het mondstuk – dankzij een sterke magneet – zachtjes teruggeleid naar zijn oorspronkelijke positie na gebruik.

Design op het aanrecht

Deze innovatie heeft een slank en strak silhouet. De nieuwe kraan heeft een gereduceerd en puristisch design in drie verschillende designstijlen. Het Minta-ontwerp geeft de kraan een minimalistische en cilindrische look. De strakke en organische lijnen van de Essence-collectie zijn van eenvoudige elegantie. Het vorige ontwerp van de Zedra-lijn werd nieuw leven ingeblazen met de lancering van de SmartControl Kitchen.

De SmartControl kraan is er in elf verschillende kleuren, die ook bekend zijn van de Colors lijn voor de badkamer. Zo kan je zelf het juiste model kiezen voor jouw smaak en keukenstijl. Kijk voor alle specificaties, meer info en een handig filmpje van hoe de kraan precies werkt op de site van GROHE.

Ook interessant?