vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Bloempotten met een missie

Bloempotten met een missie

Ken je de prachtige design bloempotten van Capi Europe al? Ze zijn niet alleen een echte aanwinst voor je huis en tuin, maar ze worden ook geproduceerd met het oog op duurzaamheid. Dit zijn met recht goede potten.

Hun potten beschutten bloemen en planten: Capi Europe vindt het belangrijk om het milieu te beschermen. Verantwoord produceren staat daarom voorop. Het bedrijf staat voor: Grow a greener life. Bij het bedrijf slaan ze de handen ineen voor een duurzame toekomst, voor nu en voor toekomstige generaties. Hun doel? Het verbinden van mens en natuur door duurzame producten met een verhaal. Duurzaamheid en biodiversiteit zijn grote thema’s binnen het bedrijf. Zo maken ze bloempotten met gerecyclede materialen en producten die de biodiversiteit bevorderen om de vogels, bijen en vlinder te helpen of bijdragen aan jouw gemak. En dat in een mooi design jasje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Capi Europe (@capieurope) op

Ongewoon mooi

Het bedrijf maakt ongewone en ongewoon mooie binnen- en buitenpotten. Je zou het misschien niet zeggen als je hun robuuste uiterlijk ziet, maar de potten zijn echte lichtgewichten. Elk van hun producten is uniek: je herkent ze aan het hoge afwerkingsniveau en aan de natuurlijke uitstraling. Ze zijn vorst-, UV- en vochtbestendigheid, komen met een lange garantie en zijn heel betaalbaar. Hun kunststof bloempotten zijn niet te onderscheiden van echt steen.

Nieuw in de collectie

In de collectie vind je allerlei prachtige series en potten in allerlei soorten en maten. Met dank aan de verschillende stijlen en texturen is er voor iedereen, voor elke plant en elk interieur, terras of balkon een passende bloempot. Kijk vooral even op Capi Europe , je vindt er alle collecties, veel inspiratie en tips& tricks.

Mogen we je trouwens alvast wel al voorstellen aan een van de nieuwste aanwinsten in de collectie? De collectie Nature Groove is, zoals de naam eigenlijk al zegt, geïnspireerd op groeven die in de natuur voorkomen. Vooral op de verticale groeven in stenen en bergen die zijn ontstaan in de loop van de jaren. Het resultaat is een speelse en stoere collectie.

Kijk maar:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Capi Europe (@capieurope) op

Capi Europe is deelnemer van de allereerste online editie van de vt wonen&design beurs (van 1 t/m 31 oktober 2020). Ben jij er ook bij? Houd de site en socials in de gaten!

Ook interessant?