///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Bijzondere buitenverlichting: sfeermakers voor tuin en terras

Bijzondere buitenverlichting: sfeermakers voor tuin en terras

Een met smaak ingerichte tuin verdient de juiste verlichting. Dat is niet alleen praktisch, maar zorgt ook voor veel sfeer. Zeker als je déze verlichting hiervoor gebruikt. 

Met mooie verlichting in je buitenruimte verleng je die heerlijke zomerse avonden. En verlichting zorgt er ook voor dat je in het najaar niet naar zo’n ongezellige donkere ruimte kijkt. Deze bedrijven weten er alles van.

Exclusieve buitenverlichting op zonne-energie 

LULA heeft een groeiende collectie van natuurlijke, robuuste en stijlvolle houten buitenlampen. De Nachtzon maakt zeer efficiënt gebruik van solar en is verkrijgbaar in meerdere vormen en houtsoorten. Met deze stijlvolle buitenverlichting geniet je in de avonduren langer van jouw verlichte buitenruimte. Geen kabels, maar wél langdurig en elegant licht op iedere denkbare plek. De lampen worden stuk voor stuk handgemaakt uit robuust geschild rondhout of ambachtelijk gezaagde vierkante palen. Ideaal in een natuurlijke of juist in strakke omgeving. De aanleg werkt simpel: graaf een gat, plaats de lamp en laat de zon haar werk doen. 

Heb je al elektriciteit in je buitenruimte? Dan kun je de Nachtzon hierop ook aansluiten. En hoe handig: als je wilt, kun je jouw LULA buitenlampen met een afstandsbediening aan en uit zetten.

Lekker licht voor buiten

Ken je verlichting van Essenze di Luce al? Italiaans gesteente wordt met led-verlichting gecombineerd. Denk aan een combinatie van licht met natuurlijke elementen: zo zou je de bijzondere buitenverlichting wel kunnen omschrijven. Het label van Italiaanse makelij is te koop via Alterlight, die distributeur van de producten is. Of het nu gaat om een balkon, stadstuin, landelijke tuin of de buitenruimtes van jouw restaurant of bedrijf: deze verlichting zorgt wel voor de sfeer en beleving in je buitenplek.

Past op elke plek

Deze DrProducts Bella LED Tafellamp is een echte sfeermaker voor buiten. Dit lampje past in elk interieurstijl en je kunt haar op veel plekken zetten. Leuk: de kleur en lichtsterkte aan de boven- en onderkant kun je onafhankelijk van elkaar instellen. Op die manier brengt Bella altijd de juiste stemming en sfeer met zich mee. De lamp kan tegen water en is oplaadbaar en draadloos te gebruiken en komt met een afstandsbediening en een USB-oplaadkabel. Opgeladen brandt de lamp tot wel tien uur. 

 

Ook interessant?