Bestel snel je tickets >>
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Bijzonder bijenhotel voor biodiversiteit

Bijzonder bijenhotel voor biodiversiteit

Het gaat niet goed met de biodiversiteit in Nederland. Gelukkig kun je er op een makkelijk manier iets aan bijdragen (en het staat ook nog tof in de tuin). Capri Europe ontwikkelde een vogel- en een voederhuisje en een bijen- en vlinderhotel. Dutch Design voor de diertjes.

Capi, het bedrijf achter de producten, heeft biodiversiteit hoog op de agenda staan. Met hun biodiversiteitscollectie willen ze bewustwording creëren dat iedereen op een makkelijke manier kan bijdragen aan de natuur. Dat kan bijvoorbeeld heel makkelijk door het ophangen van een vogelhuisjes of een bijenhotel. Kleine moeite, groot effect!

3x nuttige producten

De collectie bestaat uit vogelhuisjes, een voederhuisje en een bijen- en vlinderhotel. Leuke design producten die eigenlijk in elke tuin zouden moeten hangen! Alle huisjes zijn 100% recyclebaar en gemaakt met natuurlijke materialen. Met de aanschaf van de biodiversiteitscollectie draag je met een kleine bijdrage bij aan de natuur en de biodiversiteit.

De vogelhuisjes zijn speciaal ontwikkeld voor verschillende vogelsoorten. Elke opening trekt een specifieke vogelsoort aan. Zo kun je dus makkelijk huis bieden aan de vogels in jouw tuin. Met het voederhuisjes kun je het hele jaar rond de juiste (bij)voeding bieden voor de vogels in jouw tuin. Ook de bijen in Nederland hebben het niet makkelijk. Als je een bijenhotel in jouw tuin zet, bescherm je niet alleen de solitaire bij, maar help je ze ook bij hun voortplanting. De vlinderhuisjes zorgen ervoor dat vlinders in alle rust in jouw tuin kunnen overwinteren. De vlinder kan er overwinteren en zo genoeg energie besparen voor het voorjaar.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Capi Europe (@capieurope) op

Design regenton

Capi ontwikkelde trouwens ook een design regenton: Rainbarrel. Mooi en functioneel voor in de tuin. Je moet er maar opkomen: een regenton en een bloempot ineen. En dan ook nog eentje die super stijlvol is. Nu het klimaat verandert (en extreme regenbuien, warmte en droogte steeds vaker aan de hand zijn) heeft Capi deze regenton ontwikkeld om je helpen met een watervriendelijke tuin. Met de regenton heb je niet alleen een prachtig en praktisch product in jouw tuin, maar draag je ook bij aan de biodiversiteit. De ton is duurzaam geproduceerd in Nederland en dus verkrijgbaar met of zonder bloempot.

Dit is toch briljant?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Capi Europe (@capieurope) op

Ook interessant?