///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Bijzonder badkamerdesign: onderscheidend in eenvoud

Bijzonder badkamerdesign: onderscheidend in eenvoud

Robuust en krachtig design en altijd onderscheidend in eenvoud: dit is wat de badkamercollecties van JEE-O typeren. Wie plannen heeft voor een nieuwe badkamer, moet zeker even verder lezen.

JEE-O maakt producten met rust en ruimte voor lichaam en geest, altijd in een sfeer van functionele luxe. Het merk is verfrissend en ambitieus, exclusief en extravert, stoer en gedurfd, hun producten zijn onderscheidend in vormgeving. Het creatieve brein achter het bedrijf is Lammert Moerman. Zijn streven? Levensgenieters wereldwijd kennis laten maken met het ultieme JEE-O gevoel en hen de beleving van douchen en baden in eindeloze sferen laten ontdekken.

Sinds de oprichting van het bedrijf in 2004 is het merk flink gegroeid en inmiddels zijn de producten wereldwijd te verkrijgen. In de collectie vind je meerdere series en stijlen met douches, kranen, baden, waskommen, toiletten en accessoires. Douches en kranen zijn gemaakt van hoogwaardig rvs, de baden en waskommen van het mooie materiaal DADOquartz.

Prachtig hé?

Design & functionaliteit

Om de mooiste producten te ontwerpen werkt het bedrijf samen met designers van over de hele wereld. Het vertrekpunt van een nieuwe collectie is een vrijstaande douche waarbij design voorop staat. Hierna wordt de functionaliteit toegevoegd. Door deze werkwijze ontstaan unieke designs die samen een complete collectie vormen om een bijzonder badkamerconcept te creëren. Zo was Osiris Hertman bijvoorbeeld betrokken bij de cone series en Edward van Vliet bij de bloom series.

Minimalistisch design voor het kleinste kamertje

Sinds kort zijn zijn er ook toiletten beschikbaar. Ze zijn gemaakt van keramiek en beschikbaar in mat wit en mat zwart. Hiermee matchen ze met de JEE-O baden en waskommen van DADOquartz en de JEE-O series in het zwart. De toiletten hebben een organische vorm en minimalistisch design. Het toilet geeft je comfort met de soft close en quick release zitting.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JEE-O – unique bathrooms (@jeeoworld) op

Ook interessant?