vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Bezoek het Culture Club huis van vtwonen stylist Marianne.

Bezoek het Culture Club huis van vtwonen stylist Marianne.

Van Afrika tot Milaan, vtwonen stylist Marianne neemt je mee op trendreis door de hele wereld. Dat doet ze in haar Culture Club huis dat ze dit jaar voor de digitale editie van de vt wonen&design beurs samenstelde. Ze brengt niet alleen culturen bij elkaar maar laat ook zien hoe ze elkaar kunnen versterken. Of zoals ze zelf zegt: ‘we lijken allemaal zo anders, maar zet elementen van de hele wereld bij elkaar en er ontstaat een dynamisch geheel.’ Lees snel verder en wees welkom in Marianne’s bijzondere Culture Club huis.

Stylingtips

In het Culture Club huis van Marianne, kom je ogen tekort. De mix van kleuren, culturen en stijlen veroorzaken een grote wow-factor. Authenticiteit en ambacht spelen een belangrijke rol. Laat je inspireren door de stylingstips die Marianne in het huis toepaste. Wij lichten alvast een tipje van de sluier met deze drie:

Tip 1. Moody kleuren met knalaccenten

Chocolade bruin met vrolijke roze? Indigoblauw met geel? De diepe en donkere tinten in het huis geven een geborgen gevoel, maar wist je ook dat ze verrassend kunnen werken met knalkleuren? Marianne laat zien hoe ze elkaar versterken in de verschillende ruimtes van het huis.

Tip 2. Handgemaakt

Niks dertien in een dozijn maar meubels, stoffen en voorwerpen die met de hand zijn gemaakt. Prachtig keramiek, geweven kleden. Lang leve het ambacht en het ambachtelijke. Het geeft je huis een persoonlijk karakter.

Tip 3. Natuur

Marianne ziet voor 2021 dat de natuur een podium krijgt in woontrends. En dat gaat verder dan planten in huis. Het komt terug in elementen waarin de natuur nog zichtbaar is. Bijvoorbeeld een uitgeholde noot als lampenkap.

Neem zelf een kijkje in het huis

Ben je nieuwsgierig naar het Culture Club huis van Marianne, bekijk dan de video waarin ze je meeneemt naar de slow-cooking keuken, een prachtig kleurrijke lounge ruimte, een badkamer die aan een spa doet denken en een slaapkamer waar je kunt dromen over verre landen. Behalve bovenstaande stylingtips heeft ze nog een paar andere stylingtips die ze graag met je deelt en toelicht.


Tip: neem ook een kijkje in de twee andere huizen van vtwonen: het Bright-Bubble huis van stylist Liza en het Japandi huis van stylist Fietje, waar ook de feestelijke opening van de vt wonen&design beurs plaats zal vinden op 1 oktober.

Bekijk hier de preview van Marianne in het Culture Club huis:

Ook interessant?