vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Bezoek het Bright Bubble huis van vtwonen stylist Liza

Bezoek het Bright Bubble huis van vtwonen stylist Liza

Elk jaar inspireert vtwonen bezoekers van de vt wonen&design beurs met een huis vol verrassende ruimtes en stylingideeën. Voor deze digitale editie ontwierpen de vtwonen stylisten Fietje, Marianne en Liza maar liefst drie huizen: het Japandi huis, Het Culture Club Huis en het Bubble Bright Huis. Het laatste is een fris huis, vo4l lichte tinten, knuffelbare stoffen en rustige lijnen. Kom je binnen?

Veilige thuisbasis

Liza ziet in de woontrends voor 2021 de behoefte om thuis een veilige plek te creëren waar we tot rust kunnen komen. Na de onrust van dit jaar is dat goed te begrijpen. Spreekt een gevoel van rust, comfort en goed voor jezelf zorgen je aan? Met deze stylingtips van Liza kun je dat thuis creëren.

Tip 1. Basic kleuren met frisse accenten

In het kleurenpalet dat Liza gebruikte voor haar Bright Bubble huis spelen twee kleuren de hoofdrol: zonnebloemgeel en oceaangroen. Tinten uit de natuur die zorgen voor een vertrouwd en geborgen gevoel.

Tip 2. Aaibare materialen

We zien het ook al terug in het Japandi huis van Fietje, aaibare materialen mogen niet ontbreken bij een trend die draait om rust en geborgenheid. Heerlijk op je blote voeten lopen over zachte tapijten of op de bank wegkruipen onder een zachte en warme plaid.

Bezoek het huis en laat je inspireren door Liza

In het Bright Bubble huis laat Liza zien hoe ze een eenheid creëert door als een rode draad gouden accenten en kleine spiegels te laten terugkomen. Dat geeft een verrassend effect in de keuken. Adembenemend mooi is het bad van marmer in de badkamer. En in de slaapkamer laat Liza zien hoe het zonnebloemgeel en het zachte groen elkaar kunnen versterken en een frisheid aan de ruimte geven. Tijd om het huis met eigen ogen te bekijken, in deze video waarin Liza je bovendien nog meer stylingtips geeft. Veel plezier en veel inspiratie gewenst.

Tip: neem ook een kijkje in de andere twee vtwonen huizen: het Japandi huis van stylist Fietje en het Culture Club huis van stylist Marianne.

Bekijk hier de preview van Liza in het Bright Bubble huis:

 

Ook interessant?