///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Bestel dit prachtige kleurmagazine van Marie-Gon

Bestel dit prachtige kleurmagazine van Marie-Gon

We zijn zo trots! Het allereerste kleurmagazine van onze collega en interieurontwerper Marie-Gon is uit. Lekker om doorheen te bladeren en ondertussen veel te weten komen over kleur. Dingen die je vast nog niet wist. Door de sprankelende foto’s kom je vanzelf op kleurinspiratie voor je interieur. Het magazine kost normaal gesproken 7,95 euro. Speciaal voor de online editie van de vt wonen&design beurs kun je hem nu gratis bestellen.

Marie-Gon weet echt alles van kleur in huis en inrichting. Zo heeft ze inmiddels al meer dan 500 huizen en hun bewoners voorzien van interieur- en kleuradvies. Daarnaast is Marie-Gon verantwoordelijk voor het look & feel concept van de fysieke vt wonen&design beurs. Zij bedenkt elk jaar hoe de beurs eruit kom te zien en weet precies welke stijlen, trends en kleuren daarin een rol moeten spelen. Ook geeft ze geregeld inspirerende (online) masterclasses en workshops. En nu creëerde ze ook een prachtig kleurmagazine!

Veel leesplezier!

Ook interessant?