1 t/m 31 okt 2020 Oktober woonmaand via site en socials 1 t/m 31 okt 2020 | online vt wonen&design beurs
Home - Wooninspiratie - Behang en bijpassende verf van Graham & Brown

Behang en bijpassende verf van Graham & Brown

Met behang breng je een saaie ruimte tot leven. Uitbundige bloemen in de hal of een organisch motief in de slaapkamer. Er valt zoveel te kiezen, in kleur en in prints. Maar hoe combineer je behang met de juiste kleur verf? Daar heeft Graham & Brown de oplossing voor: bijpassende verf voor elk behang.

Mooie match

Behang en verf kunnen elkaar versterken in een ruimte. Maar hoe kies je de juiste kleur bij het behang dat je mooi vindt? Best lastig en waarschijnlijk een lange zoektocht langs kleursamples en staaltjes. Graham & Brown heeft daar iets op bedacht. Bij elk behang heeft het Britse behangmerk een verfcollectie ontwikkeld die precies matcht met de kleuren van de behangdessins: Perfectly Partnered.

380 kleuren

De verfcollectie bestaat uit meer dan 380 kleuren in verschillende afwerkingen, waaronder een (matte) muurverf die afneembaar is, lak en primer. Je kunt het dus gebruiken voor muren, maar ook voor deuren, kozijnen en meubels om een verrassend effect te creëren. Bij elk behang vind je een bijpassend palet van vier verfkleuren. Kies de kleur die jij het mooist vindt of combineer meerdere kleuren uit het palet.

Voorproefje

Op de site van Graham & Brown vind je bij elk behang bijpassende verfkleuren. Of het nou het Glasshouse Green behang met grote groene bladeren en eigenzinnige vogels is, of het Dots Pink behang met vrolijke en asymmetrische stippen. Laat je inspireren door de mogelijkheden om te combineren. En wil je weten hoe jouw favoriete behang met bijpassende verf bij jou thuis staat? Download dan de Graham & Brown app in de App Store voor een sneak preview.Trend voor 2021

Wist je dat Graham & Brown volgend jaar alweer 75 jaar bestaat? Daar past een behang en een kleur van het jaar bij, die zowel het erfgoed als de innovatie van het merk vieren. Nieuwsgierig? Ontdek hier meer over het behang Timepiece en de kleur Epoch.


Tip: Ontdek welke verfkleuren passen bij jouw favoriete behang op de site van Graham & Brown.

 

Ook interessant?