///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Scandinavische stijl in de badkamer

Scandinavische stijl in de badkamer

Wie ook zo’n fan is van die fijne Scandinavische stijl kan zelfs in de badkamer zijn of haar hart ophalen. Deze Deense ontwerpster maakte een prachtige serie badkamermeubelen. Puristisch, elegant en zacht vloeiend.

Dankzij badkamerexpert Duravit is een Scandinavische stijl in de badkamer een feit. Het bedrijf sloeg de handen in een met de Deense ontwerpster Cecilie Manz. Het resultaat? De prachtige serie Luv. De ontwerpster creëert door haar puristische vormentaal dat fijne Scandinavisch levensgevoel. De tot in de detail doordachte materiaalkeuzes accentueren de zachte vormen en geometrie. Perfect afgestemde kleurencombinaties maken het plaatje helemaal compleet.

Nordic by nature

Goed nieuws: de serie wordt nu uitgebreid, onder andere met de nieuwe meubelkleur Amandel zijdemat. De kleur oogt warm èn bescheiden en biedt daardoor veel inrichtingsmogelijkheden. Het samenspel met lichte kleuren en de natuurtinten groen of grijs zorgt voor spannende contrasten. Door vier beschikbare consoleplaten uit kwarts of massief hout laat de wastafel zich nog verder individualiseren. In combinatie met zachte aardse tinten ontstaat zo een rustig interieur. Pure elegantie als je het ons vraagt.

Ook worden de ovalen wasbakken uit DuraCeram® nu in vijf maten aangeboden en er zijn vier verschillende afwerkingen. Ook de meubelbreedtes krijgen uitbreiding. Zo is er een nieuwe breedte toegevoegd, met de keuze voor een of twee lades of met een extra inrichtingssysteem. Handig voor meer opbergruimte. Kijk voor alle specificaties en een productoverzicht trouwens even op duravit.nl

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…

De mooie serie heeft ook bijpassende spiegels. Die ondergingen trouwens ook een upgrade qua maat en functie. Naast de drie bestaande breedtes is er een nieuwe breedte beschikbaar, precies passend bij de nieuwe wastafelmaat. Hoe handig: via het icon touchscreen bedien je de spiegelverwarming en de lichtwarmte.

Bad als blikvanger

De ligbaden uit de serie Luv zijn in iedere badkamer een blikvanger. Of je nu gaat voor een vrijstaand model of als wand- of hoekversie. De hoogwaarde uitstraling past precies bij de de vorm van de wastafel: samen vormen ze een perfecte match.

Ook interessant?