///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Mooi marmer in de badkamer

Mooi marmer in de badkamer

Marmer is momenteel hot. Je ziet het eigenlijk overal in huis verschijnen. Ook in de badkamer is het een echte trend. Niet zo gek, want het materiaal straalt luxe uit en is tijdloos. Deze prachtige producten van marmer moet je even zien.

Detremmerie is sinds jaar en dag een betrouwbaar en kundig adres voor badkamermeubelen. De producten en series die ze maken zijn altijd mooi en altijd kwalitatief, als het gaat om het gebruik van materiaal en in de keuze voor het ontwerp. Als je plannen hebt voor een nieuwe badkamer, dan mag dit bedrijf niet op je lijstje ontbreken en moet je je zeker even online bij hen laten inspireren. Je vindt er de mooiste plaatjes.

Mooi Marmer

Goed, dan door naar marmer als echte woontrend. Momenteel zie je veel marmer in het woonbeeld. Het is hot, chique, eigentijds en toch heel tijdloos. Welk materiaal kan dat zeggen? Dit natuurlijke materiaal kan z’n rol in de badkamer jarenlang met verve spelen als je de wastafels en douchebakken de juiste behandeling en onderhoud geeft.

Blikvanger in de badkamer

Detremmerie speelt in op deze trend en heeft verschillende producten aan de collectie toegevoegd. Zo is de collectie aangevuld met drie nieuwe kleuren. Wat is jouw favoriet: Polar Grey, Coffee of Pietra Grey?  Dit is naast de al vijf bestaande kleuren Carrara, Negro, Emperador Dark, Verde India en Portoro Negro. Het zijn de nieuwe blikvangers van je badkamer!

Perfect voor kleinere ruimtes

Daarnaast krijgt de serie No Limit 20, de perfecte opstelling om een kleine doucheruimte of toilet te laten schitteren, uitbreiding. Binnenkort wordt de reeks namelijk aangevuld met een nieuwe wastafel, leverbaar in kunstmarmer, top solid of echte marmer. De marmer waskom is leverbaar in vier uitvoeringen: in wit en zwart marmer, Emperador Bruin en Silver Fantasy Grijs. Deze wastafel heeft een uitspringende ronde wastafel, waardoor je eindelijk een praktische kleine wastafel krijgt. Je kan hem combineren met spiegel, onderbouw of open frame naar keuze.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Detremmeriebadkamermeubelen (@detremmerie_badkamermeubelen) op

Marmer voor Architect

Ook de lijn Architect wordt ook aangevuld met maatwerk marmer en keramische tabletten. Hierdoor kun je wastafels, onderkasten en spiegelkasten met spiegels op maat bestellen. Tot nu toe kon dit alleen met solid surface wastafels, nu kan dit ook met keramische wastafels en marmer wastafels met geïntegreerde waskommen naar keuze. Het neusje van de zalm, wastafels vrijhangend of op het badkamermeubel: jij kiest het zoals jij het zelf wenst.

Stel zelf je badkamer samen

Meer inspiratie nodig? Kijk even op de site van Detremmerie. Of wil je meteen aan de slag met je plannen voor een nieuwe badkamer? Dat kan dankzij de handige online configurator. Zo krijg je meteen een goed beeld van jouw nieuwe badkamer en wat deze kost. Natuurlijk kan je er ook je badkamer laten samen stellen.

Ook interessant?