vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Badkamer - Deze nieuwe badkamerproducten moet je écht even zien

Deze nieuwe badkamerproducten moet je écht even zien

In bad, onder de douche, op het toilet, aan de wastafel: in de badkamer gebeurt veel. Dan kun je er maar beter een fijne plek van maken met producten die passen bij jouw woonwensen. Hier vind je een flinke dosis inspiratie met innovatie en noviteiten.

Heb je plannen voor een nieuwe badkamer of wil je deze ruimte een upgrade geven? Laat je hier dan eens inspireren wat er is aan nieuwe producten. 

Ga maar lekker liggen

Eindelijk kun je comfortabel in bad zitten. Met de badkussens van BADESOFA zijn harde oppervlaktes in badkuipen (en ook in sauna’s) geen issue. De kussens worden met de hand gemaakt, ogen heel stijlvol en lekker dat ze zitten… Functie en design gaan hier hand in hand. Nog niet overtuigd? Neem even een kijkje op de site. Daarna wil je niet anders meer, wedden?

Bijzondere badkamerdesign

Ken je de badkamerproducten van JEE-O al? Zo niet, dan moet je echt een een kijkje nemen op hun site. Want wat een mooie badkamerproducten vind je bij dit bedrijf. Neem bijvoorbeeld de collectie Bloom. Een prachtig verfijnde collectie gebaseerd op de natuur en geometrie. Dit zie je terug in de vloeiende overgang van facet naar ronde vormen in het ontwerp van de baden en wastafels, net als in de zeshoekige kranen en grepen. Tof weetje: een zonnebloem diende als inspiratie voor de douchekop. De collectie is heel compleet: van bad en plafond- en wanddouche tot opbouw- en vrijstaande waskommen en accessoires. Echt blikvangers met internationale allure!

Tof toilet

Soms komen we van die producten tegen, waarvan we meten denken: hoe goed bedacht en wat een toffe uitvoering. In die categorie valt TATTOOtoilet ook. De tijd van saaie wasbakken en toiletten is voorbij. Bij dit bedrijf vind je namelijk sanitair met persoonlijkheid. Productontwerper Esther Derkx geeft producten van porselein gezicht door ze te voorzien van ontwerpen. Er zijn tien ontwerpen die je naar eigen smaak kunt toepassen. De ontwerpen worden geprint met glazuren die ingebrand worden in de keramiekoven voor een permanente hechting. Ze passen op elke vorm toilet, wasbak en tegel, gebruikt of nieuw.   

Toilet van de toekomst

Heb je weleens op een douchewc gezeten? Keertje doen hoor. Neem bijvoorbeeld de Geberit AquaClean douchewc. De douchewc reinigt je billen met water. Water is verfrissend, hygiënisch, reinigend en lekker comfortabel. Deze douchewc is een toilet en bidet in één en heeft een ingebouwde douchefunctie. Deze reinigt je onderlichaam comfortabel met warm water. Afhankelijk van het toiletmodel zijn er ook extra comfortabele functies in het toilet aanwezig, zoals een warmeluchtföhn, voor het drogen van het onderlichaam, en een ingebouwde geurzuivering. Geberit heeft verschillende types douchewc’s.

Wil je zo’n toilet een keer in het echt bewonderen en uitproberen? Bezoek dan de AquaClean testtoiletten op de vt wonen&design beurs (ter hoogte van de entree) of check de site voor testgelegenheid: geberit-aquaclean.nl.

Maak het af met de juiste accessoires

Mooie handdoeken en dito badjas, stijlvolle flessen shampoo en geurstokjes en luxe handzeep: deze producten zijn de kers op de taart van een met zorg uitgekozen badkamer. Bij leeff.com vind je de fijnste producten voor bed&bad. En eigenlijk ook voor elke andere ruimte in huis. Fijn cadeautje voor jezelf of voor een ander.

Opgeruimd staat netjes

Rondslingerende make-up en tandenborstels krijgen geen kans met het handige magneetbord van Geberit. Je plaatst er naar eigen wens schapjes op en deelt zo het bord in, precies zoals jij dat graag wilt. De magneetwand kun je in alle badkamerseries combineren en is leverbaar in wit, zandgrond, lava mat en zwart.. Er zijn drie magnetische schapjes in verschillende maten. 

Ook interessant?