vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Douche-wc: water is het nieuwe toiletpapier

Douche-wc: water is het nieuwe toiletpapier

Douchetoiletten zijn aan een echte opmars bezig. Niet zo gek want het is hygiënisch, makkelijk en comfortabel. Mogen we je voorstellen aan een bijzonder model dat in elke badkamer tot zijn recht komt en maar liefst 14 designprijzen voor het mooie ontwerp won?

We hebben het over GROHE Sensia Arena. Dit model heeft een heleboel fijne karaktereigenschappen. Zo heeft de douchewc een bijzonder elegant design en voegt hierdoor in elke badkamer. We zetten een paar voordelen voor je op een rij.

Mini-welnessritueel

Het toilet reinigt je automatisch en droogt je vervolgens met een föhn. Deze mooie douchewc transformeert de dagelijkse routine van een bezoek aan het kleinste kamertje  in een mini-wellnessritueel dankzij de ontspannende massagestraal, de oscillerende werking en de milde lady shower voor de vrouwelijke intieme zone. Geniet elke dag van een ultiem schoon gevoel. Op GROHE.nl vind je een handig filmpje over hoe deze douchewc precies werkt.

Geen onaangename geuren meer

Niet onbelangrijk: de GROHE Sensia Arena beschikt over automatische geurafzuiging, onaangename geurtjes krijgen geen kans. Een ventilator creëert een luchtlaag waardoor geuren niet kunnen opstijgen en een tweede ventilator zuigt alle geuren weg. De lucht wordt met een koolstoffilter gereinigd en wordt daarna pas weer aan de omgeving vrijgegeven.

Eenvoudige bediening

Deze douchewc opent en sluit helemaal automatisch. Het douchetoilet bedien je eenvoudig met je smartphone of de afstandsbediening. Je selecteert je favoriete spoelinstellingen met de app en stelt deze persoonlijke voorkeur in. En als je je smartphone niet bij je hebt, bedien je alles handig en eenvoudig met de afstandsbediening of het bedieningspaneel op de zitting. Nog een extra pluspunt: dankzij de ingebouwde nachtverlichting vind je h’m makkelijk in het donker.

Schoner dan schoon

Het toilet blijft schoon dankzij een speciale hygiënische coating en een krachtige spoeling: vuil en onzuiverheden krijgen zo niet de gelegenheid om zich te hechten. Bovendien reinigen de douchearmen, met hun verwisselbare antibacteriële sproeikoppen, zichzelf automatisch voor en na gebruik en zitten ze beschermd achter een verwijderbare, voor 99,9 % antibacteriële klep. Handig toch?

Prijswinnaar in de badkamer

Dan nog even over het winnen van al die prijzen. De GROHE Sensia Arena heeft tot nu toe maar liefst 14 designprijzen gekregen waaronder een Red Dot Award, een iF Design Award en een Green Good Design Award. Dit toilet is ontworpen om je leven mooier en vooral eenvoudiger te maken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door GROHE NL (@grohenl) op

Ook interessant?