vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Badkamer ontwerpen: deze handige tool helpt

Badkamer ontwerpen: deze handige tool helpt

Plannen voor een nieuwe badkamer? Dit bedrijf ontwikkelde een handige tool waarmee je zelf aan de slag kunt om je badkamer te ontwerpen.

Detremmerie mag dan al tachtig jaar zorgen voor een exclusieve badkamerervaring, ondanks deze leeftijd is het familiebedrijf nog jong van geest. Het bedrijf bestaat sinds 1939, maar houdt altijd rekening met de laatste veranderingen en past het aanbod aan aan de marktvraag. Ieder jaar opnieuw weet het bedrijf te verrassen met originele en aangepaste ontwerpen, materialen en productiemethodes. Je kunt ze zien in 424 (!) showrooms in de Benelux. 

Doe het lekker zelf

Sinds kort heeft Detremmerie bijvoorbeeld een handige online configurator die je helpt om zelf je badkamer te ontwerpen. Zo krijg je meteen een goed beeld over hoe je badkamer eruit kan zien en het prijskaartje dat eraan hangt. Leuk om te weten: de badkamerspecialist doet ook aan virtual reality. Je kan virtueel in je badkamer rondlopen nadat je deze hebt samengesteld. Hoe leuk is dat? Zo zie je meteen wat je krijgt en kan je precies kiezen voor wat jij mooi vindt. Met zo’n groot aanbod in badkamerproducten en in nieuwe snufjes creëer je ongetwijfeld de badkamer van je dromen!

Nieuwe aanwinsten

Een ander mooi voorbeeld van hun ruime aanbod, gevoel voor trends en uitgebreide expertise is trouwens de collectie No Limit. Vorig jaar werd de collectie al gelanceerd, nu tilt het bedrijf deze reeks, waar je met een keuze uit meer dan tweehonderdduizend artikelen een unieke badkamer kan samenstellen, naar een nog hoger niveau. Mogen we je voorstellen aan de nieuwste aanwinsten? 

Rond en organisch

No Limit Round: zoals de naam al suggereert, benadrukt dit segment de ronde en organische meubels die momenteel erg in trend zijn. De D-vormige wastafels en onderbouwkasten wijken af van het hoekige en maken alles zachter. Deze stijlvolle ontwerpen zijn er in verschillende kleuren. Zo kan je kiezen uit acht mat gelakte kleuren van zwart tot wit en van cappuccino tot grijs, groen en rose. 

Luxe look

No Limit Deluxe:met deze toepassingen toont Detremmerie zijn kennis op meubelgebied. De mat gelakte kasten zijn in verstek afgewerkt en stralen elegantie en vakmanschap uit. Ook hier is er weer keuze uit acht kleuren. Alles wordt tot in de details afgewerkt voor een verfijnde, luxueuze look. 

Misteryguest

No Limit Mystery: je kan je ook laten verrassen door het Mystery-aanbod. De ingewerkte marmeren wastafels in combinatie met strakkere meubels geven het geheel een mysterieuze toets. In de kasten schitteren marmersoorten als Carrara, Negro, Emperador Dark, Verde India en Portoro Negro, voor een uniek resultaat!

O en voor het geval de keuze uit al dit moois nog niet genoeg was, zijn de meubelen nu ook verkrijgbaar in vier nieuwe kleuren: Cafe Noir, Greige Oak, Vintage Oak en Wallnut.

Op de vt wonen&designbeurs introduceert Detremmerie een heleboel nieuwe ontwikkelingen om je badkamer nog stijlvoller te maken. Denk aan materialen zoals marmer en beton, solid surface, mineral stone en keramische wastafels.

 

Ook interessant?