vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - 3x Toffe trends in de badkamer

3x Toffe trends in de badkamer

Badkamerspecialist Detremmerie timmert altijd flink aan de weg als het gaat om nieuwe designs en uitbreiding van hun collectie. Ze weten dan ook alles van de laatste trends op badkamergebied. Drie toffe trends die je de komende tijd tegenkomt in badkamerland.

Ovaal is het helemaal

Ovaal is een trend die zich vast maar zeker doorzet. Denk aan een ovale kolomkast, spiegelkast en spiegels. De softe vormen zorgen voor een heel rustige touch. Dat wordt heerlijk cocoonen in je hippe badkamer. Ook bij Detremmerie vind je prachtige ovalen kasten. Ze zijn leverbaar in mat lak zwart en de spiegels zijn leverbaar in mat wit, mat zwart en mat goud. Tevens kunnen de spiegels worden voorzien van indirecte led verlichting.

Ultradunne keramische wastafels

Sommige producten komen precies op het juiste moment. Dat geldt ook voor de nieuwe keramische wastafels waarmee de collecties No Limit 45 en 50 worden uitgebreid. Ze passen precies in het tijdsbeeld van nu en zul je voorlopig nog wel even zien. De ultra dunne keramische wastafel met een enkele glooiende wastafel is er in 45 of 50 cm diep. De altijd matte, krasvaste uitvoering is er in vier verschillende kleuren: mat wit, mat zwart, Vison en Cappucino. Tip: de wastafel kan ook op 45 cm diep met ronde waskommen en afdektablet, zodat het water mooi over de plaat wegparelt.

Kleur kiezen

Kleur in de badkamer is al even in opkomst. Detremmerie speelde hier al op in met uitgebreide keuze van kleuren houtimitatie, mat en hoogglans gelakt . Nu wordt de collectie No Limit Deluxe en No Limit Round uitgebreid met maar liefst 205 RAL-kleuren. Deze mat gelakte elementen zijn de kers op de taart van je badkamer. Zo kan je jouw badkamer helemaal naar je eigen smaak inrichten.

Ook interessant?