///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Bad als blikvanger: drie vrijstaande pareltjes

Bad als blikvanger: drie vrijstaande pareltjes

Droom je van zo’n lekker ligbad? Badkamerspecialist Duravit selecteerde drie pareltjes van ligbaden waar je je heerlijk in kan onderdompelen.

Bof jij even. Bij Duravit is de keuze voor vrijstaande ligbaden reuze. Er zijn verschillende prachtige collecties waar je uit kunt kiezen. Het bedrijf levert trouwens ook bijpassende wastafels, badkamermeubels, kasten, spiegels, douchebakken en wc’s. Alles voor een harmonieus  en in stijl ingerichte badkamer. Ben je op zoek naar een bad? Bekijk deze drie:

1.Met of zonder bubbels

De ligbaden uit de collectie Happy D.2 Plus hebben een heel compacte buitenafmeting. Handig, want zo ben je flexibel bij het inrichten van de ruimte. Het glanzende acryl is verkrijgbaar met een naadloze bekleding van supermat grafiet. Lekker luxe: alle modellen ligbaden kunnen worden uitgevoerd met het optionele whirlpoolsysteem. Naast de royale, ergonomisch ontworpen binnenzijde, biedt dit pure ontspanning en aangenaam comfort. Wij zijn onszelf wel liggen. Jij?

2. Solitair

Een andere echte eyecatcher is het ligbad uit de XViu-serie. Het significante metalen frame, met V-profiel, is verkrijgbaar in mat-champagne of -zwart en contrasteert heel mooi met het hoogglanzende, witte acryl. Het frame vormt ook bij het bovenaanzicht een exacte rechthoek en volgt aan de binnenzijde een ergonomische en organische vrije vorm. Prachtig! 

3. We love Luv

Het ligbad uit de serie Luv is dankzij zijn softe belijning in iedere badkamer een blikvanger. Dankzij deze serie is een Scandinavische stijl in de badkamer een feit. De Deense ontwerpster Cecilie Manz creëerde door haar puristische vormentaal dat fijne Scandinavisch levensgevoel. Denk: tot in detail doordachte materiaalkeuzes die zachte vormen en geometrie accentueren met perfect afgestemde kleurencombinaties.

De ronde vorm van het ligbad zorgt voor een hoogwaardige uitstraling en is de kers op de taart van het totale plaatje van deze serie. Het bad is gemaakt van DuraSolid®. Dit staat voor duurzaamheid, hoge stabiliteit en slipvastheid.

Ook interessant?