vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - 7 badkamertrends voor 2020

7 badkamertrends voor 2020

Heb je plannen voor een nieuwe badkamer en ben je je aan het oriënteren? Badkamerexpert Duravit zette zeven trends op rij en geeft voorbeelden van prachtige, bijpassende producten. 

Trend 1: Douchetoilet

Douchetoiletten worden steeds populairder. Vinden we eigenlijk niet zo gek, want een douchewc kent veel voordelen en worden ook steeds mooier. Sensowash Starck F is hier een goed voorbeeld van. Dit model is heel hygiënisch, esthetisch èn functioneel.

Trend 2: Hoge vrijstaande kasten

Hoge vrijstaande kasten in de badkamer zijn niet alleen nieuw en mooi maar tegelijk ook heel erg praktisch. Je kan er lekker veel in kwijt, van al je badbenodigdheden tot handdoeken. Of je gebruikt zo’n kast juist voor het tentoonstellen van mooie objecten en parfumflacons. Neem je model XVIu, dan sla je nooit de plank mis.

Trend 3: Haal je interieur naar de badkamer

Badkamers worden steeds vaker uitgerust met interieur elementen zoals fauteuils, vrijstaande verlichting en bijzettafels. Een luxeus vrijstaande ligbad uit de serie Happy D.2 Plus zorgt voor mooie zachte vormen die terugkomen.

Trend 4: Nordic by nature

De Scandinavische stijl lijkt (gelukkig) niet meer weg te denken uit onze interieurs. Een badkamer in deze stijl zorgt voor veel hyge (rust en ontspanning) zoals de Denen dat zeggen. Ook een fan van deze stijl? Check dan even de serie Luv.  

Trend 5: Stoere stijl

Stoer, praktisch, geometrisch met zwarte accenten: een heel mannelijke badkamertrend, zoals serie Vie/Xviu.

Trend 6: Lekkere laden

Bijzondere laden met een prachtig interieur: het is een trend die nooit meer weg mag gaan. Het zorgt voor veel opbergplek op een stijlvolle manier. In de serie Happy D.2 Plus vind je bijvoorbeeld van deze mooie laden.

Trend 7: Ga voor (kleur)accenten

Durf accenten te zetten met accessoires en wanden. Nu is bijvoorbeeld een groene tint volop in trend, maar met een relatief kleine ingreep kun je met een kleuraccent je badkamer een totaal nieuwe look geven.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Duravit AG (@duravit) op

Ook interessant?