1 t/m 31 okt 2020 Oktober woonmaand via site en socials 1 t/m 31 okt 2020 | online vt wonen&design beurs
Home - Wooninspiratie - 6x deze badkamers kiezen voor kleur

6x deze badkamers kiezen voor kleur

Ga eens voor kleuraccenten in de badkamer. Dat klinkt misschien druk, maar kan juist een heel sereen hotelgevoel geven. Durf accenten te zetten met accessoires en wanden. Nu is bijvoorbeeld een groene tint en donkerblauw volop in trend. Met een relatief kleine ingreep kun je met een kleuraccent je badkamer een totaal nieuwe look geven.

Vroeger draaide het puur om de functionaliteit van de badkamer: alles moest praktisch zijn. Tegenwoordig willen we een ruimte die juist ook sfeervol is en waar je tot rust kan komen. Het uiterlijk van de badkamer is daardoor veel belangrijker geworden. Zijn het geen plaatjes?

Groen en blauw brengen je dicht bij de natuur en het water. Daarom prima kleuren voor een badkamer. Duravit biedt fijne tinten:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Duravit AG (@duravit) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Duravit AG (@duravit) op

Kies voor een eigen karakter, veel keuzemogelijkheid en opvallende details. Zo kan iedereen een heel persoonlijke Geberit badkamer samenstellen:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Geberit (@geberit_nl) op

Vind jij gekleurde meubels of muren niets voor jouw badkamer, maar wil je toch wat kleur aanbrengen? Kies dan één kleur voor alle accessoires, zoals hier bij X2O Badkamers:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door X2O Badkamers Nederland (@x2o_badkamers_nederland) op

Detremmerie speelde al in op de trendkleur met een uitgebreide keuze van kleuren houtimitatie, mat en hoogglans gelakt. Nu wordt de collectie No Limit Deluxe en No Limit Round uitgebreid met maar liefst 205 RAL-kleuren. Deze mat gelakte elementen zijn de kers op de taart van je badkamer. Zo kan je jouw badkamer helemaal naar je eigen smaak inrichten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Detremmeriebadkamermeubelen (@detremmerie_badkamermeubelen) op

Ook interessant?