///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonkamer - 4x Scandinavische design banken

4x Scandinavische design banken

Ken je het bedrijf By SIDDE al? Hier vind je design banken die met bijna alle woonstijlen wel gecombineerd worden! En tof dat ze zijn! We selecteerden vier banken waar je van gaat watertanden, althans wij wel!

Tof online concept

Ook By SIDDE  is deelnemer aan de online editie van de vtwonen & design beurs. Het bedrijf hanteert een vernieuwend, online concept dat inspeelt op de veranderende markt. Dit bedrijf maakt je designbank op bestelling. Jij stelt je eigen designbank samen in de configurator. Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan hun vakmensen voor je aan de slag. Geen massaproductie of voorraden die wachten op een koper.

De bank wordt geleverd vanaf de fabriek en wordt gratis binnen zeven tot negen werkdagen bij je thuis afgeleverd. Je mag dertig dagen thuis proefzitten. Bevalt de bank je toch niet helemaal? Dan wordt hij kosteloos opgehaald en krijg je je geld terug. Netjes toch?

Ze gebruiken kwalitatieve materialen voor een lange levensduur en verpakken hun producten in een milieuvriendelijke hoes die hergebruikt wordt. Je krijgt vijf jaar garantie op het binnenwerk en vijf jaar PROTEXX vlekkengarantie.

4x banken om bij weg te dromen

Hieronder lichten we 4x een bank uit. Tip: combineer je ‘m met een By SIDDE vloerkleed, kussen en salontafel, dan krijg je de ultieme design feeling. Zit er hier een bank voor je bij?

Scandinavische zomer met bank Sommer:

Dit is bank Sommer, een grote hoekbank uit de collectie van By SIDDE. Stijlvol en comfortabel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door By SIDDE (@bysidde) op

Dit is Mads:

Dit is bank Mads, luchtig Scandinavisch design, met een zachte smalle ribstof.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door By SIDDE (@bysidde) op

Plek voor iedereen met Knud:

Dit is bank Knud, een rechte bank met royale afmeting. Plek voor iedereen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door By SIDDE (@bysidde) op

Bank Brun:

Dit is bank Brun, een compacte rechte bank met een klassieke twist. Tijdloos en elegant.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door By SIDDE (@bysidde) op

Stofstalenkit

Vraag alvast een stofstalenkit aan van jouw favoriete design via bysidde.com. Inspiratie nodig? Bekijk dan vooral even de mooie voorbeelden op hun ‘Wall of SIDDE’.

Ook interessant?