vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonkamer - 3x de compacte trend: deze meubelen hebben het citytrip-gevoel

3x de compacte trend: deze meubelen hebben het citytrip-gevoel

Om in te spelen op de actuele trend van de toenemende verstedelijking en geconcentreerde ruimtes, ontwierp JORI dit jaar een verrassend compact zit- en accessoire programma. We zetten wat favorieten op een rij. Welke is jouw favoriet?

1. Poef MACARON – design Cuno Frommherz

Macarons, die zijn natuurlijk smullen geblazen. We leggen de link met de stad Parijs en het elegante ronde gebakje dat je daar bij de patissiers kan vinden. Even verleidelijk is de nieuwe poef van JORI met zijn 2 ronde hoedjes, die speels bij elkaar gehouden worden door een contrasterende lederen band als ‘vulling’. Een opvallend nieuw poef-ontwerp, dat inspeelt op de trend van vloeiende en organische lijnen. Je kunt de poef heel gemakkelijk ergens bijzetten.

2. Sofa DAYDREAMER  – design Joachim Nees

Designer Joachim Nees heeft een verrassend elegante sofa ontwikkeld, met focus op een compacte en organische vormgeving. Functionaliteit en zitcomfort zijn ook hier weer troef. Zo is de nieuwe DAYDREAMER sofa aan beide kanten uitgerust met een verstelbare armleuning, ideaal voor een lekkere comfortabele powernap.

3. Side table SPOSA – design Cuno Frommherz

‘Sposa’ is de Italiaanse naam voor ‘bruid’, en daarom de perfecte naam voor de trouwringvormige tekening van dit elegante bijzettafel trio. De stevige ring-achtige voet staat in voor een ‘stabiel huwelijk’ met het luchtig zwevende tafelblad uit hoogwaardig leder. Dankzij de verschillende hoogtes, schuif je de tafeltjes moeiteloos over elkaar. De verschillende kleuropties van het lederen tafelblad zorgen ervoor dat je de kleuren goed op je bank kunt afstemmen.

Over JORI

JORI is de Belgische créateur van perfect zitcomfort. Sinds 1963 ontwerpt JORI sofa’s, lounge & relaxzetels, stoelen, tafels en interieuraccessoires. Elk meubel wordt ontworpen in nauwe samenwerking met internationale designers en met de grootste zorg ontwikkeld in eigen atelier. Zo staat JORI voor 100% Belgisch vakmanschap.

Meer inspiratie over deze meubelen? Kijk op Jori.com

 

 

Ook interessant?