Bestel snel je tickets >>
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - 3x bijzondere binnenkijkers in Den Haag
 (met video’s)

3x bijzondere binnenkijkers in Den Haag
 (met video’s)

Ben jij ook zo nieuwsgierig hoe andere mensen wonen? Ontdekken hoe ze het hebben ingericht, ingedeeld en welke slimme woonideeën er schuil gaan achter de gevel. Gelukkig zijn er de vtwonen binnenkijkers die je meenemen achter de voordeur van wel heel bijzondere huizen. Laat je inspireren door deze 3 binnenkijkers in Den Haag
 (met video’s).

Herenhuis uit 1889

Toen ze de voorgevel en ruimte zagen waren Joyce en Jeroen meteen verkocht. Maar het monumentale pand, dat was gebruikt als studentenhuis, was scheef, verzakt, vies en zeer slecht onderhouden. Samen met een architectenbureau herstelden ze het huis niet alleen in zijn oude staat. Met een revolutionair verbouwingsplan kwam er een volledig glazen achterpui, split-levels en een stalen wenteltrap van 10 meter hoog. Resultaat is een prachtig licht en ruim huis waar ze nog lang niet weg willen. Lees meer over de verbouwing en kijk binnen in het herenhuis met de video die vtwonen maakte.

Herenhuis Den Haag

Omgebouwde garage

Merijn en Renate omschrijven hun woonstijl als industrieel gezellig. Industrieel vanwege onder andere de betonnen vloer, een bakstenen muur en niet weggewerkte afvoerbuizen aan het plafond. Die zaten al in het pand toen ze het  kochten. Een voormalige garage die ze verbouwden tot woonhuis. Ze hadden de luxe om alles zelf in te delen, van keuken tot badkamer. Alles was een keuze, zelfs de hooglans keuken waarvoor ze – dachten ze – nooit zouden kiezen. Totdat ze zagen wat het met de ruimte kon doen. Laat je inspireren door de indeling van het huis en kijk binnen bij Merijn en Renate met deze video.

Binnenkijken

Benedenwoning

Na tien jaar in Australië te hebben gewoond, streken Eveline en Matthew neer in Den Haag, dicht bij zee. Na maar liefst negen verhuizingen waren ze het klussen beu en lieten ze het inrichten voor een groot deel over aan een interieurarchitect. Omdat het huis niet heel groot is, was een praktische indeling van de kamers belangrijk. Ze maakten het een thuis met hun persoonlijke bezittingen, de oude camera’s van Eveline’s vader, foto’s aan de wand, een piano en de grote eettafel waar iedereen kan aanschuiven. Stap binnen in het huis van deze globetrotters met deze video.

Binnenkijken

Dit artikel word je aangeboden door vtwonen,  hier lees je meer van hun artikelen. Je vindt ook inspirerende activiteiten van vtwonen in het programma van de digitale editie van de vt wonen&design beurs. Neem snel een kijkje.

Ook interessant?