Bestel snel je tickets >>
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - 3 inspirerende Instagram accounts over verbouwen

3 inspirerende Instagram accounts over verbouwen

Heb je inspiratie nodig voor een (ver)bouwproject? Of zoek je een verbouwer? Neem eens een kijkje op de onderstaande Instagram accounts. Van advies op maat tot enorme make-overs: zo krijg je er helemaal zin in.

Helma verbouwt

Behalve dat ze er jaarlijks voor zorgt dat alles achter de schermen van de vt wonen&design beurs op rolletjes loopt, is Helma een doorgewinterde verbouwer. Na vijf etages in Amsterdam en drie huizen in Sneek, rondt ze nu de verbouwing af van een uniek pakhuis. Als ze niet zelf aan het verbouwen is, adviseert ze anderen, al twintig jaar. Bij haar eigen verbouwingen heeft Helma nooit gebruik gemaakt van een architect of aannemer. Ze doet het op haar eigen manier. Samen met haar partner Willem, sociale werkplaatsen of decorbouwers, maar vooral samen met haar gevoel. Vaak experimenteel en weg van het gebaande pad. Creatief maar praktisch, dat is voor Helma de rode draad bij verbouwen. Je kunt meegluren op haar Instagram account (of check haar site: helmaverbouwt.nl )

Fijn aan de slag met kleuren, materialen en wensen:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Helma Weevers (@helmaverbouwt) op

Een bijzondere advies-sessie:


Funda Makeovers: before & after

We hebben er een favoriet Instagramaccount bij: Funda Makeovers. Beitske de Jong beheert dit profiel en noemt zichzelf Fundaspeurder. Met succes, want met de huizen die zij op Funda vindt, heeft ze nu zo’n 170.000 volgers verzameld. Wat is er zo bijzonder aan deze vondsten? Alle huizen zijn opgeknapt en binnen een jaar weer op markt gezet. Dat levert een bijzonder inkijkje in deze lucratieve huizenbusiness. Maar vooral: bakken aan inspiratie hoe je de échte opknapper tot een mooi modern huis maakt. Swipe mee en geniet! En vooral: veel verbouw-inspiratie gegarandeerd.

Wow! Zo ook voor dit huis dat in een korte tijd flink in waarde steeg na een fikse verbouwing:

Visgraat, stalen deuren en een opbouw zijn favoriet:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Funda Makeovers (@fundamakeovers) op

Bouwbegeleiding én advies op maat

De bouwexperts van BBAN bieden klanten veel toegevoegde waarde, zekerheid en besparing in tijd en geld. Samen met de aannemer(s), partners en klanten zorgen zij ervoor dat verbouwen weer leuk wordt. Ze zijn pas tevreden als de klanten dit zijn. Je gaat een woning bouwen, maar weet niet waar te beginnen. Je hebt een kavel op het oog, maar blijft er voldoende budget over voor de bouw, na aankoop van die grond? En hoe lang duurt de bouw? Wat komt er allemaal bij kijken en aan welke kostenposten moet je denken? Of wil je juist een bestaande woning verbouwen? Wat is geschikt voor jouw huis? Welke kosten zijn er te maken?
De BBAN Nieuwbouw Quick Scan (al vanaf € 295) geeft antwoord op al deze vragen en meer. Eén van de ervaren bouwkundigen zal een afspraak met je maken voor een adviesgesprek van 1 à 2 uur in Amersfoort. Na dit gesprek ben je echt een stuk wijzer. Achteraf ontvang je een gespreksverslag per mail: een overzichtelijk startpunt voor jouw bouwproject. BBAN is een onafhankelijke adviesorganisatie en begeleider van (ver)bouwprojecten. Je mag vertrouwen op een objectief advies dat rekening houdt met slechts één belang: jóuw belang. Ben jij geïnteresseerd in deze Quick Scan? Neem dan gerust contact met ze op. Op Instagram volg je hun projecten.

Aan de slag met deze toffe nieuwbouw woning

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door BBAN Bouwbegeleiding & Advies (@bbanbouwbegeleiding) op

Wat een prachtige ruimte met mooie trappen

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door BBAN Bouwbegeleiding & Advies (@bbanbouwbegeleiding) op

Welke Instagram accounts over wonen volg jij?

Ook interessant?