1 t/m 31 okt 2020 Oktober woonmaand via site en socials 1 t/m 31 okt 2020 | online vt wonen&design beurs
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Zo geef je een feestje in stijl

Zo geef je een feestje in stijl

Je geeft graag een feestje. Maar dan wel een feestje in stijl, met de beste dranken, de lekkerste hapjes en een perfecte entourage. De aankleding? Echte wannahaves natuurlijk!

Misschien ken je The.Lampion Original die vorig jaar werd geïntroduceerd: een designlamp, bluetoothspeaker en wijnkoeler in één. Sfeervolle verlichting, gekoelde drankjes en een muziekje op de achtergrond… Wat wil je nog meer? Dit jaar volgde The.Lampion Color, die al snel een net zo graag geziene gast op feestjes is gebleken. De multicolor-variant geeft letterlijk kleur aan het samenzijn. Op de maat van de muziek of in een rustige fade modus.

Wannahaves for living

Beide lampions zijn van de hand van Nikki.Amsterdam. Een ontwerpbureau dat deze zomer heeft besloten de collectie ‘wannahaves for living’ uit te breiden met nóg meer producten. Een aanwinst op elke party is The.Cube: een draagbare kubus met ledverlichting en een bluetoothspeaker die je ook kunt gebruiken als krukje of bijzettafel. Muziek aan en het licht feest, in meerdere kleuren, op de maat mee.

Uniek zijn ook The.Bowl en The.Bag. The Bowl biedt ruimte aan minstens achter flessen lekkers en is er in een ‘gewone’ en waterdichte variant. De laatste is leuk voor in de boom, in het water of gewoon op je terras. The.Bag is een reistas met een kleine lampion, twee glazen en plek voor een fles wijn. Perfect voor onderweg!

Nieuwe technologie

Gemene deler tussen alle items is het stijlvolle design, de ledverlichting en de connectiviteit: omdat ze allemaal zijn uitgerust met een SYNC-functie, kunnen ze via bluetooth met elkaar worden verbonden. Met meerdere producten creëer je dus in iedere gewenste hoek zowel licht als geluid. Een technologie die betrekkelijk nieuw is in ledland en waarmee Nikki.Amsterdam een absolute voorloper is.

Kijk voor meer informatie op nikki.amsterdam
Of bekijk de producten op de vt wonen&design beurs van 2-7 oktober in Amsterdam

 

Ook interessant?