///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - WOONACCESSOIRES OM BLIJ VAN TE WORDEN

WOONACCESSOIRES OM BLIJ VAN TE WORDEN

Altijd leuk: op zoek gaan naar een cadeau of woonaccessoire dat net even afwijkt van het gewone. Of het nou voor jezelf of voor een ander is.

Lange witte verjaardagskaarsen met gouden stippen. Een magneetbord in de vorm van een tekstballon, boom of vos. Koffertjes van papier-maché met een metalen sluiting en bamboe handvat. Cadeaupapier met vlinders of de wereldkaart. Cupcake-sjablonen. Notitieboekjes van kurk…

De complete lijst is een stuk langer, maar deze selectie geeft je vast een idee wat je zoal kunt ontdekken bij StudioZoMooi.nl. Dé online conceptstore vol cadeaus en woonaccessoires waar je blij van wordt. Door het design of het gebruik.

Zelf nog aan de slag

Steeds opnieuw vind je er nieuwe producten, kleine ontwerpers, verborgen schatten en mooie spullen die in kleine oplagen verantwoord worden gemaakt. En ook: cadeaus waarmee je zelf nog aan de slag kan/moet en die je creativiteit stimuleren. Of cadeaus die ‘gewoon’ prachtig en vrolijk decoratief zijn.

Om een keuze te maken voor jezelf of een ander is de online cadeauhulp handig. Die helpt je de exclusieve cadeaus van bekende en minder bekende merken te kiezen op budget, leeftijd en/of gelegenheid.

Live op de beurs

Op de vt wonen&design beurs laat StudioZoMooi.nl zich live zien. Met topsellers, maar ook een aantal niet te missen primeurs en nog veel meer. Een selectie vrolijke woonaccessoires voor groot en klein. Ga zeker bij de stand langs om te kijken, voelen en soms ook proberen.

Kijk voor meer informatie www.studiozomooi.nl

Ook interessant?