1 t/m 31 okt 2020 Oktober woonmaand via site en socials 1 t/m 31 okt 2020 | online vt wonen&design beurs
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Win! Woonmall Villa ArenA-selectie van Fred van Leer!

Win! Woonmall Villa ArenA-selectie van Fred van Leer!

Alleen te zien op de vt wonen & designbeurs: Fred’s Villa Favourites. De persoonlijke selectie van stylist Fred van Leer die hij maakte uit het enorme aanbod meubels en woonaccessoires van Woonmall Villa ArenA. Ze staan tentoongesteld in een 5,5 meter hoge vakkenwandkast; elk vak is gevuld met een favoriet. En al die favorieten bij elkaar, die kun jij als beursbezoeker winnen!

Woonmall Villa ArenA is het grootste wooncentrum van Nederland, met vijftig woonwinkels en een enorme keuze in elke interieurstijl. Compleet met vijf horeca-gelegenheden en diverse faciliteiten voor kinderen kun je hier met gemak een heerlijke dag doorbrengen.

Fred van Leer is de veelzijdige stijlgoeroe met een dynamische kijk op fashion en trends. Zijn vele volgers (73k op Twitter, 285k op Instagram) kennen hem onder andere van Holland’s Next Top Model, LINDA TV en Mattie & Wietze.

Fred’s Favorieten
Fred’s Villa Favourites zijn prachtig om te bewonderen. En misschien nog wel fijner om allemaal te hebben. Kans maken op deze geweldige prijs (of in plaats daarvan op 1000 euro’s aan wooncheques bij Villa ArenA)? Match de producten uit de kast met de juiste winkels van Villa ArenA. Een overzicht van producten en winkels vind je bij de vakkenkast.

Overigens kun je Fred van Leer ook live spreken: op vrijdag 30 september tussen 19.00 en 21.00 beantwoordt hij al je woonvragen in de Villa ArenA beursstand op de vt wonen&design beurs.

Ook interessant?