vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - De was doen? Maak er een feestje van

De was doen? Maak er een feestje van

Kleine wasjes, grote wasjes… alle was komt uit de kast dankzij Brabantia’s nieuwe collectie Linn. Deze drie superhandig producten maken het doen van de was een stuk leuker en makkelijker.

Mooi en goed ontworpen: twee criteria die je op bijna alle producten van het bedrijf Brabantia wel kunt toepassen. Kijk maar naar deze drie producten voor het doen van de was. 

1 Multi-talent

Of je Linn nu gebruikt als droogrek, om je kleding te luchten, op te bergen of gewoon om je kamer mooier te maken: dit nieuwe, stijlvolle kledingrek kan het aan.

Organiseer je kleding in stijl met dit kledingrek. Met een stevige roede van bamboe en twee in hoogte verstelbare plateaus, blijft ze in alle omstandigheden en interieurs overeind. Gebruik haar als droogrek om energie en geld te besparen: de verstelbare plateaus bieden namelijk extra droogruimte. Maar Linn is ook een stijlvolle manier om je kleding te luchten, mooi op hangertjes aan de stevige roede. En zoek je wat oogstrelende opbergruimte? Ook dan staat ze altijd voor je klaar! Wat een te gek rek.

De anti-slipdoppen beschermen je vloer en zorgen dat het rek recht blijft staan. Het kledingrek is er in twee maten: Small (60 x 57 x 190 centimeter) en Large (99 x 57 x 190 centimeter). Makkelijk op te zetten en simpel in onderhoud. Je krijgt er vijf jaar garantie bij en het rek is Cradle-to-Cradle gecertificeerd. Een te gek rek!

2 Flexibel type: opvouwbare wasmand

Ruimte nodig? Deze stijlvolle wasmand van veertig liter kan een machinelading natte of droge was aan, maar neemt zelf amper plaats in. De wasmand is in een handomdraai ingeklapt, zo schoon en verkrijgbaar in stijlvol grijs. Dankzij de rand van bamboe draag je deze wasmand makkelijk op je heup. Zo houd je een hand vrij. Casual chic én praktisch. Deze wasmand is gemaakt voor kledingrek Linn. En voor jou. 

3 Slimme stijl: aluminium kleerhangers

Stijl zit ‘m in kleine dingen. Kijk maar naar de minimalistische aluminium kleerhangers. Deze handige hangers koop je in een set van vier in zwart of zilver. Ze hebben slimme inkepingen voor kleding met bandjes. En – echt fijn – ze zijn ervoor gemaakt om in je kleding te vouwen. Dus geen uitgerekte boorden of gedoe met knoopjes meer. Knaapjes om aan te blijven hangen dus.

Brabantia is jarig en blaast honderd kaarsjes uit!

In 2019 viert interieurmerk Brabantia haar 100ste verjaardag. Een heugelijk feit waarvoor het bedrijf het predicaat Koninklijk ontving. Brabantia startte in 1919 als Van Elderen & Co in Aalst met de productie van melkbussen, kannen, zeven en trechters. Gedurende de jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een wereldwijd interieurmerk, bekend om de slimme en stijlvolle huishoudelijke producten. De eerste pedaalemmers werden gemaakt in 1952. Een ander hoogtepunt was de introductie van de iconische Patrice-print in 1969, gevolgd door de beroemde kunststof kurkentrekker in 1985. Hedendaagse favorieten zijn de unieke Bo Touch Bin en de Linn Collectie. Producten die zo mooi zijn, dat ze de dagelijkse klusjes plezieriger maken.

Kom je gezellig naar de vt wonen&design beurs? Daar vind je Brabantia natuurlijk ook! Bestel snel je kaarten!

Ook interessant?