///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Bezoek het vtwonen-huis

Bezoek het vtwonen-huis

Al benieuwd naar het vtwonen-huis op de vt wonen&design beurs? Dit jaar is het net zo inspirerend als voorheen, en toch heel anders dan anders.

 Wonen is leven, genieten in en van je huis. Daar vallen niet alleen woonproducten onder, maar alles wat je huis lekker leefbaar maakt. In een wereld vol keuzes biedt vtwonen je een helpende hand door je te prikkelen en je op nieuwe ideeën te brengen. vtwonen is meer dan een tijdschrift, het is een woonmerk. Alles wat met wonen te maken heeft, hoort erbij.

15 inspiratiezones boordevol woonideeën

Al jarenlang is het vtwonen-huis een belangrijke ontmoetingsplek op de vt wonen&design beurs. Voor woonfans is het keer op keer dé inspiratiebron voor praktische ideeën, die ze vervolgens toepassen in hun eigen huis. Geldt dit ook voor jou? Met het vtwonen-huis 2018 onderga je een heel nieuwe beleving!

In een expositie waarin alle ruimtes in huis aan bod komen, zie je de nieuwste trends op het gebied van meubels, accessoires, kleuren en materialen. Niet in een volledig ingericht huis, maar in maar liefst 15 specials: inspiratiezones waar de woonideeën vanaf spatten.

Keuken van 4 meter hoog

Een tipje van de sluier? Een unieke keuken van 4 meter hoog. Zithoeken in twee stijlen. Een te gekke kinderhoek. En een uitgebreide lampenshopping. Uiteraard krijg je – in 3D en in bewegend beeld – ook de complete vtwonen-huiscollectie te zien. Van de ‘bests of basics’ tot alle seizoenstoppers.

Al nieuwsgierig? Nog heel even geduld. De woonbeurs vindt plaats van 2 t/m 7 oktober. Tot dan!

 

 

Ook interessant?